Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Biljardkule-kasteren meldte seg

- Han angrer, sier Branns arrangementsansvarlig.

(Dagbladet.no): Siden Everton-keeper Tim Howard nesten ble truffet av en kastet biljard-kule på Brann stadion, har det pågått en klappjakt på synderen.

I helga valgte han sjøl å melde seg, etter at Brann forrige i uke fortalte at de visste hvem han er.

- Han erkjenner de faktiske forholdene og at han kastet kulen ut på gresset, sier klubbens arrangementsansvarlig, Jan Tore Guntveit, til Bergensavisen (BA).

Den farlige handlingen forklarer mannen med frustrasjon, og han hevder at kula ikke ble kastet i retning av noen spillere.

Men uansett:

- Han angrer, forteller Guntveit til BA.

Biljardkulekasteren vil nå bli anmeldt, og Brann har tidligere sagt at han vil bli utestengt fra Stadion på livstid.

- Det finnes ingen formildende omstendigheter. Når du velger å ta med den type gjenstand på kamp, da planlegger du noe. Jeg klarer ikke å sette meg inn slikt, hvordan noen kan gjøre sånn, sa Guntveit til Dagbladet.no forrige måned.

FIKK OVERLEVERT BILJARDKULE: Everton-kaptein plukket opp biljardkula på gressteppet, og ga den videre til dommer Anton Genov. Nå er kulekasteren omsider identifisert. Foto: TV 2
FIKK OVERLEVERT BILJARDKULE: Everton-kaptein plukket opp biljardkula på gressteppet, og ga den videre til dommer Anton Genov. Nå er kulekasteren omsider identifisert. Foto: TV 2 Vis mer

Evertons manager, David Moyes, fikk ikke umiddelbart med seg hendelsen med kula som ble kastet, men han reagerte sånn når han ble spurt om den en uke seinere:

- Du kan knuse skallen på noen med en slik. Det var en utrolig tåpelig ting å gjøre. Det er ekstremt farlig. Heldigvis var ikke gjerningsmannen spesielt god til å kaste

image: Biljardkule-kasteren meldte seg
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media