Biljardlegende fikk skrekkbeskjed

Den tidligere biljard-profilen har fått beskjeden ingen vil ha. Nå kommer legene med en dyster spådom.

KREFT: Biljardlegenden Jeanette Lee har fått påvist den verste graden av eggstokkreft. Foto: Jeanette Lees offisielle Facebook-side.
KREFT: Biljardlegenden Jeanette Lee har fått påvist den verste graden av eggstokkreft. Foto: Jeanette Lees offisielle Facebook-side. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Jeanette Lee var en av verdens aller beste biljardspillere. 49-åringen har vunnet over 30 titler, og vært ranket som nummer én i verden.

Amerikaneren med kallenavnet «den svarte enke», startet å spille biljard i 1989. Ni år seinere ble hun kåret til årets idrettspersonlighet av det profesjonelle biljardforbundet. I 2013 ble hun innlemmet i «Billiard Congress of America Hall of Fame».

Lee har nå fått beskjeden ingen vil ha. Den tidligere biljard-profilen har fått påvist eggstokkreft. Det opplyser hun i en pressemelding, ifølge Washington Post.

- Jeg har tenkt å bruke samme metode som ved biljardbordet. Det er å aldri gi opp. Det skylder jeg mine tre unge døtre, sier Lee i pressemeldingen.

Den profesjonelle biljardforeningen for kvinner har vist sin støtte til Lee på Twitter:

Lee har fått grad fire av krefttypen. Den verste graden man kan få.

Amerikanerens agent, Tom George, bekreftet til Washington Post at legene har fortalt Lee at hun ikke har mer enn ett eller to år igjen å leve.

Etter at det triste budskapet om at Lee har fått kreft ble kjent, har det blitt opprettet en innsamlingsaksjon som skal gå til døtrene hennes. Beløpet er allerede oppe i over 300 000 kroner.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer