Bill. mrk: Midtbanespiller søkes

Landslagssjef Nils Johan Semb er så i beit for gode midtbanespillere at han valgte å ikke ta ut en erstatter etter enda et forfall i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

WIEN (Dagbladet.no): Avbudene har rent inn til Semb foran Østerrike-kampen de siste dagene. Totalt har fem mann meldt forfall, og da Nürnberg-proff Tommy Svindal Larsen ble sjuk hadde ikke landslagstreneren flere reservenavn til midtbanen igjen.

- Det var litt på grunn av det, pluss at jeg vet at de hjemlige spillerne har ferie. Noen har ikke spilt på fire-fem uker. Det ville ikke vært rettferdig for spillerne å ta dem med, ikke for landslaget heller, sier Semb til Dagbladet.no.

Dermed sitter Norge igjen med Fredrik Winsnes, Trond Andersen, Øyvind Leonhardsen og John Arne Riise. Og så Vålerengas Pah-Modou Kah som ble hentet inn i all hast i går.

Hangeland flyttes fram?

Midtbanedelen er så tynn at Semb åpner for at også Viking-stopper Brede P. Hangeland er brennaktuell for en plass på midten.

- Jeg skulle gjerne hatt flere å velge mellom sentralt. Det gjelder midtbanespillere og kantspillere, sier Semb.

I Drillo-tida var Norges beste spillere backer, når er det i angrep Semb har best utvalg. Landslagsjefen klarer ikke å forklare hvorfor nasjonen har problemer med å avle dirigenter og løpsjern til midtbanen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer