MØTTE RBK-LEDELSEN: RBK s sportslige leder fikk besøk av agenten Nikola Juric (t.h) i dag. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
MØTTE RBK-LEDELSEN: RBK s sportslige leder fikk besøk av agenten Nikola Juric (t.h) i dag. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

Bille-agent forbanna på Rosenborg

Krever en beklagelse fra klubben.

TRONDHEIM (Dagbladet): Snart er det gått ei uke siden Nicki Bille Nielsen ble pågrepet i København sentrum, og så siktet for vold mot en politimann.

Siden er den danske spissen blitt parkert i sitt eget hjem. 26-åringen fikk i går ikke trene med Rosenborg, og når trønderne møter Orkla i cupen i kveld er det uten angriperen.

I ettermiddag reagerer Bille-agent Nikola Juric kraftig på hvordan Rosenborg håndterer sin egen spiller.

Agenten satt både i går kveld og i formiddag i møter med klubben. Han ga RBK en frist til kl 13 med å endelig avgjøre spissens framtid på Lerkendal.

Også Dagbladets egen kommentator, Morten Pedersen, mener RBK har håndtert Bille-krisa dårlig.

- Rosenborg har satt Nicki Bille Nielsen i skammekroken, kommenterer Pedersen.

Bille er skuffet Fortsatt er svaret ikke kommet. Er Danmark-spiss Nielsen innehaver av trøye nummer 14 i klubben, ett drøyt år inne i fireårskontrakten?

- Nicki har lyst til å spille for Rosenborg videre, men han er veldig skuffet over behandlingen han har fått, sier Juric til Dagbladet.

Allerede i fjor fikk Nielsen en siste advarsel etter en natt i fyllearresten i Trondheim i fjor. Men Nielsen har gitt klart uttrykk for at han ikke kjenner seg igjen i beskrivelsene av episoden i København i påsken, og ønsker å fortsette i Trøndelag.

Men da må klubben komme med en unnskyldning.

- Rosenborg må beklage behandlingen av Nicki, sier agenten til Dagbladet.

To mobilvideoer Dagbladet har sett to mobilvideoer av hendelsene i København. Bildene støtter spissens versjon av opptrinnet med politiet.

Visepolitiinspektør Ove Bundgaard Larsen i København-politiet sa til Dagbladet i går at det er usikkert om de vil ta ut tiltale i saken.

VENTET UTENFOR: Nicki Bille Nielsen ventet utenfor gjerdet til Lerkendal i går middag. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
VENTET UTENFOR: Nicki Bille Nielsen ventet utenfor gjerdet til Lerkendal i går middag. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet Vis mer