Bille ble fredsmekler da det klikket for Badji

- Jeg kjente litt på hvordan han hadde det.

Lerkendal (Dagbladet) Stephane Badji fikk rødt kort for å sette albuen i ansiktet på Mike Jensen. Da svartnet det fullstendig. Brann-spilleren nektet å forlate banen, og en rekke personer prøvde å roe ham ned — blant dem Nicki Bille Nielsen.

Dansken gikk imellom for å prøve å prøve å hjelpe sin motspiller, som allerede hadde dunket ballen langt opp på tribunen i sinne, og deretter prøvd å komme frem til dommer Svein-Erik Edvardsen en rekke ganger. Han måtte fysisk holdes tilbake av flere både med- og motspillere.

- Jeg kjente litt på hvordan han hadde det. Han var virkelig sint, og jeg ville ikke at det skulle bli enda verre for ham. Derfor prøvde jeg å hjelpe til, sier Bille Nielsen i pressesonen etter kampen.

Geleidet bort Forbi pressen gikk aldri Badji. Han ble geleidet bak sperringene og rett bort uten å prate.

- Jeg skjønner at han ble sint — han følte sett urettferdig behandlet. Men man skal selvsagt ikke reagere slikt likevel, sier lagkamerat Hassan El Fakiri.

Til slutt måtte Brann-trener Rikard Norling entre banen, selv om fjerdedommeren prøvde å nekte ham det.

- Situasjonen løste seg ikke, og jeg følte ansvar for å komme meg ut og rydde opp, sier Brann-treneren, som har nok å tenke på før kampen mot Haugesund torsdag.

Ført av banen Norling gikk ut og møtte Badji på midtbanen, og førte ham rolig ut av banen.

Mike Jensen var altså mannen som fikk kjenne slaget fra Badji.

- Jeg vet ikke helt hva som skjedde, men ble hardt truffet av et eller annet. Før det hadde jeg nok gått litt hardt inn i duellen, men så traff han meg med armen. Om det var meg vilje eller ikke aner jeg ikke, sier Mike Jensen.