Bille irritert på Godset-fansen etter hets: - Det er fullstendig lavmål

Hjemmesupporterne sang «Bille på fylla».

Strømsgodset - Rosenborg 1-1 (0-0)

DRAMMEN (Dagbladet): Da Nicki Bille Nielsen satte inn 1-1 mot Strømsgodset lørdag kveld, snudd han seg umiddelbart og hysjet mot GodsetUnionen som stod i motsatt sving.

Drammenserne hadde buet hver gang dansken hadde ballen, og kom tidvis med stygge tilrop til Rosenborg-spissen. 

Det hele toppet seg da «Bille på fylla» runget utover Marienlyst, med tydelig henvisning til danskens to byturer - den siste for en måned siden, da han ble arrestert i København.  

- Lavmål - Det er utrolig lavmål av Godset-supporterne. De synger noen dumme sanger om meg, i stedet for å støtte laget sitt, sier dansken til Dagbladet etter kampen. 

- Er det ekstra deilig å score når du får slike tilrop?

- Å score mål er deilig uansett. Det er ikke Strømsgodset-supporterne jeg spiller for, det er Rosenborg-supporterne. 

Bille Nielsen var godt fornøyd, både med egen innsats og ett poeng på Marienlyst. At han i tillegg fikk spille fra start og gjorde sitt tredje seriemål for sesongen, gjør at spissen gir følgende beskrivelse, både til laget og seg selv:

- Årsbeste. Vi skulle selvsagt helst hatt tre poeng, men det er flere år siden et lag dro herfra med det sist. Spillemessig er det en opptur, og ett poeng på Marienlyst må vi være godt fornøyd med. 

- Nicki må ha galskap Også Rosenborg-trener Per Joar Hansen var enig i at Billes innsats mot Strømsgodset var god. Før kampen etterlyste han mer galskap fra spissen sin.

- Nicki er best når han er litt vill på banen. Han må slippe seg løs, ikke tenke så mye, og våge å være litt gal. Det synes jeg han klarte i dag, og da ender det med scoring som vi ser, sier «Perry».

Bille selv er derimot ikke så opptatt av å være helt gal. Det må være en balanse, mener han. Nå skal trønderne vinne de siste tre kampene (to i serien og en i cupen) før VM-pausen. 

- Om ikke vi vinner de siste tre før ferien, er det ikke bra nok. Vi må ha noe å kjempe om utover høsten - det er viktig for lagmoralen, sier Nicki Bille Nielsen.