<strong>KLAGER:</strong>  Nicki Bille Nielsen har klaget til den uavhengige politinemnda etter at han ble pågrepet i København natt til langfredag. Foto: Ole Morten Melgård
KLAGER: Nicki Bille Nielsen har klaget til den uavhengige politinemnda etter at han ble pågrepet i København natt til langfredag. Foto: Ole Morten Melgård Vis mer

Bille Nielsen klager inn dansk politi

Mener den var unødvendig og brutal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Nicki Bille Nielsen har klaget til den uavhengige politinemnda etter at han ble pågrepet i København natt til langfredag.

Det opplyser Rosenborg-spillerens advokat Peter Berg overfor Adresseavisen fredag.

Bille Nielsen ble pågrepet etter en kveld på byen i København natt til langfredag, og ifølge politiet prøvde landslagsspilleren å bite en politimann i armen under arrestasjonen.

Dansken har et helt annet syn på saken og mener pågripelsen var unødvendig brutal.

- Hvorfor vi gjør det kan man tenke seg etter å ha lest om det i mediene de siste dagene. Vi er av den oppfattelse av at den harde pågripelsen var helt unødvendig, sier Berg ifølge avisen.

26-åringen får lov til å fortsette i Rosenborg. Det bestemte klubben torsdag, men spissen får totalt alkoholforbud på ubestemt tid.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer