BARKER SAMMEN: Nå er det bare i overkant av ei uke igjen til det som mange betegner som boksingens drømmekamp: Floyd Mayweather Jr. mot Manny Pacquiao. Billettene ble lagt ut for salg i går, og ble utsolgt før minuttet var gått. Foto: AP Photo/Jae C. Hong
BARKER SAMMEN: Nå er det bare i overkant av ei uke igjen til det som mange betegner som boksingens drømmekamp: Floyd Mayweather Jr. mot Manny Pacquiao. Billettene ble lagt ut for salg i går, og ble utsolgt før minuttet var gått. Foto: AP Photo/Jae C. HongVis mer

Billettene til drømmekampen utsolgt på mindre enn ett minutt

Mayweather-Pacquiao.

(Dagbladet): Bokseverdnen varmer opp til det som for mange er selve drømmekampen, når Floyd Mayweather Jr. og Manny Pacquiao møtes til boksekamp 2. mai.

I går ble billettene lagt ut for salg - og ble revet vekk før 60 sekunder var gått. Det skriver The Guardian.

For å se kampen, som vil holde sted i Las Vegas, måtte billettkjøperne ut med drøyt 80 000 kroner ($ 10 000) for de dyreste billettene, og helt ned til 11 000 kroner, selv om de dyreste billettene angivelig ikke skal være lagt ut for salg ennå. Lokalet har plass til drøyt 16 000 på tribunen.

Mayweather ble i 2014 kåret til verdens rikeste idrettsutøver, og tjente drøyt 670 millioner kroner i fjor. Boksekampen er totalt verdt svimlende 2,5 milliarder kroner.

Det er ni dager igjen til de to barker sammen i Las Vegas. Men det psykiske spillet er allerede i gang.

I går uttalte Manny Pacquiao at han ønsker å frelse Mayweather, som har en trøblete fortid, etter kampen. Filippinerens trener betegner den enorme boksekampen som den «gode mot den onde».

• Kampen vises ved Pay-Per-View på Viaplay.