Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Billettene til seriefinalen revet bort

Billettsystemet til Brann brøt sammen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): 22.oktober spilles det som etter alle solemerker blir årets seriefinale i Tippeligaen - Brann- Rosenborg på Brann Stadion.

Og har det ikke vært komplett fotballfeber i byen mellom de sju fjell tidligere, er det i hvertfall tilfelle nå.

I dag brøt billettsystemet helt sammen.

5000 billetter ble lagt ut for løssalg klokka 10 i dag morges, men svært få fikk kjøpt de billettene de ønsket fordi serveren brøt sammen på grunn av for stor pågang. Det førte til et komplett kaos på Brann-butikken, det eneste stedet hvor billettsalget fungerte, skriver bt.no.Ba.no skriver at samtlige 5000 billetter var solgt klokka 13.15 i dag.

- Kan ikke leve med dette

- Vi har ennå ikke fått noen tilbakemelding fra Billettluka.no om hva som gikk galt, men vi avventer en rapport fra dem, sier billettsjef i Brann, Anders Tøsse. 

Og varsler at systemet nå må evalueres.

-  Vi kan ikke leve med å ha det på denne måten. Det vil bli satt i verk tiltak, men jeg kan ikke si noe mer om dem før jeg får rapporten fra Billettluka.no. Selv om vi ikke har noe å gjøre med selve salget, slår det tilbake på oss, sier Tøsse.

POPULÆR SERIEFINALE: Brann tar i mot RBK 22.oktober i det som kan avgjøre årets Tippeliga. I dag ble billettene revet bort. Foto: Scanpix
POPULÆR SERIEFINALE: Brann tar i mot RBK 22.oktober i det som kan avgjøre årets Tippeliga. I dag ble billettene revet bort. Foto: Scanpix Vis mer

900 RBK-billetter

På grunn av den store pågangen fikk ingen av de andre billettdistributørene i morgentimene tilgang til databasen hvor billettene ligger.

Sesongkortinnehavere, sponsorer og medlemmer stikker av med de resterende billettene, i tillegg til at RBK-fansen har fått tildelt 900 billetter.

Disse fås kjøpt gjennom supporterklubbens hjemmeside kjernen.no. Nestleder i Kjernen, Bjørn Lyngen, sier til Dagbladet.no at også de nå må telle over solgte billetter før de eventuelt fortsetter salget.