Billettene til seriefinalen revet bort

Billettsystemet til Brann brøt sammen.

(Dagbladet.no): 22.oktober spilles det som etter alle solemerker blir årets seriefinale i Tippeligaen - Brann- Rosenborg på Brann Stadion.

Og har det ikke vært komplett fotballfeber i byen mellom de sju fjell tidligere, er det i hvertfall tilfelle nå.

I dag brøt billettsystemet helt sammen.

5000 billetter ble lagt ut for løssalg klokka 10 i dag morges, men svært få fikk kjøpt de billettene de ønsket fordi serveren brøt sammen på grunn av for stor pågang. Det førte til et komplett kaos på Brann-butikken, det eneste stedet hvor billettsalget fungerte, skriver bt.no.Ba.no skriver at samtlige 5000 billetter var solgt klokka 13.15 i dag.

- Kan ikke leve med dette

- Vi har ennå ikke fått noen tilbakemelding fra Billettluka.no om hva som gikk galt, men vi avventer en rapport fra dem, sier billettsjef i Brann, Anders Tøsse. 

Og varsler at systemet nå må evalueres.

-  Vi kan ikke leve med å ha det på denne måten. Det vil bli satt i verk tiltak, men jeg kan ikke si noe mer om dem før jeg får rapporten fra Billettluka.no. Selv om vi ikke har noe å gjøre med selve salget, slår det tilbake på oss, sier Tøsse.

POPULÆR SERIEFINALE: Brann tar i mot RBK 22.oktober i det som kan avgjøre årets Tippeliga. I dag ble billettene revet bort. Foto: Scanpix
POPULÆR SERIEFINALE: Brann tar i mot RBK 22.oktober i det som kan avgjøre årets Tippeliga. I dag ble billettene revet bort. Foto: Scanpix Vis mer

900 RBK-billetter

På grunn av den store pågangen fikk ingen av de andre billettdistributørene i morgentimene tilgang til databasen hvor billettene ligger.

Sesongkortinnehavere, sponsorer og medlemmer stikker av med de resterende billettene, i tillegg til at RBK-fansen har fått tildelt 900 billetter.

Disse fås kjøpt gjennom supporterklubbens hjemmeside kjernen.no. Nestleder i Kjernen, Bjørn Lyngen, sier til Dagbladet.no at også de nå må telle over solgte billetter før de eventuelt fortsetter salget.