ØNSKER JUBEL: Her jubler Stavanger Oilers for scoring i den tredje NM-finalekampen. Nå kan laget juble for et fullstappet stadion i den sjette finalekampen, som spilles i Stavanger. Billettene ble nemlig revet bort. Foto: Erlend Aas / NTB scanpix
ØNSKER JUBEL: Her jubler Stavanger Oilers for scoring i den tredje NM-finalekampen. Nå kan laget juble for et fullstappet stadion i den sjette finalekampen, som spilles i Stavanger. Billettene ble nemlig revet bort. Foto: Erlend Aas / NTB scanpixVis mer

Billetthysteri i Stavanger før NM-kamp nummer seks

Alle ledige billetter utsolgt.

Etter at Vålerenga holdt NM-kampen i live torsdag, ble billettene til den sjette finalekampen på Stavanger revet vekk, melder Stavanger Aftenblad. 

Stavanger Oilers hadde muligheten til å hente hjem NM-gullet torsdag, men tapte 1-3 for Vålerenga. Siddisene får en ny mulighet på hjemmebane førstkommende søndag. At Oilers kan vinne foran egne fans er det mange som vil få med seg. I løpet av torsdagskvelden ble samtlige billetter utsolgt.

- Alle ledige billetter er utsolgt, men sesongkortinnehaverne har frist til klokken 12.00 fredag. De som ikke kjøpes blir frigjort etter det, sier økonomisjef i Stavanger Oilers, Kjetil Bøe, til avisen.

DNB Arena har en tribunekapasitet på 4377 mennesker. Også i de foregående kampene mellom lagene har det vært fullt hus.

(NTB)