Billettpris: 5 millioner

VM-billetter til høystbydende.

(Dagbladet.no:) Norge kommer ikke til fotball-VM neste sommer, men i Qatar er enkelte villige til å grave dypt i lommeboka for å komme seg til Tyskland.

I en veldedighetsauksjon i Doha i Qatar ble det i dag auksjonert bort en pakke med to billetter til VM-finalen på Olympiastadion i Berlin 9.juli neste år.

Billettene gikk til slutt for 750.000 dollar (rett i overkant av fem millioner norske kroner, red.anm.), melder nyhetsbyrået AP.

Kjøperen, som ved å slå til på billettkjøpet ga en solid sum penger til ofrene etter tsunamikatastrofen og jordskjelvet i Kashmir, fikk med to billetter til den engelske FA-cupfinalen på kjøpet, i tillegg til åtte assorterte spillerdrakter fra stjernene som støtter Franz Beckenbauers \'Reach out for Asia\'-prosjekt.

Dagbladet.no går ut fra at billettene tilhører den beste kategorien finalebilletter, de er i så fall pålydende 4800 norske kroner. For oss vanlige dødelige er det fremdeles mulig å søke om restbilletter til fotball-VM på FifaWorldCup.com.

STØTTER OFRE I ASIA: "Kaizer" Franz Beckenbauer (t.h.) leder prosjektet "Reach out to Asia", som gir penger til ofrene etter tsunamien og jordskjelvene i Asia. Her samtaler han med IOC-sjef Jaques Rogge. I dag betalte en kjøper i Qatar fem millioner kroner for to billetter til VM-finalen i en veldedighetsauksjon. Foto: AP
STØTTER OFRE I ASIA: "Kaizer" Franz Beckenbauer (t.h.) leder prosjektet "Reach out to Asia", som gir penger til ofrene etter tsunamien og jordskjelvene i Asia. Her samtaler han med IOC-sjef Jaques Rogge. I dag betalte en kjøper i Qatar fem millioner kroner for to billetter til VM-finalen i en veldedighetsauksjon. Foto: AP Vis mer