Billettrøbbel foran Bosnia-kampen

Borteseksjonen er utsolgt.

Billettene til bosniske supportere bosatt i Norge, er utsolgt. Det skaper frustrasjon hos mange foran landskampen på Ullevaal stadion.

Norges Fotballforbund (NFF) satte av 2000 billetter til de med bosnisk opprinnelse som bor i Norge, men mange fortviler over at det ikke er flere billetter igjen.

Bosnia-fans kan bli avvist

De som kommer med bosnisk supporterutstyr til de norske tribuneseksjonene, kan bli avvist.

Det bosniske fotballforbundet har krav på 1 250 billetter, men har ikke ønsket billetter til sine supportere.

- Av sikkerhetsmessige årsaker er vi pålagt av UEFA og politiet å skille supporterne. Vi satte derfor av et felt med 2000 plasser til bosniske supportere bosatt i Norge, slik at disse kunne sitte sammen på tribunen. Men til tross for at vi har satt av flere plasser enn regelverket tilsier, er dette feltet nå utsolgt, sier generalsekretær Karen Espelund i en pressemelding.

19 dager igjen ...

- Nordmenn av ulik etnisk opprinnelse som ønsker å støtte det norske landslaget, kan selvsagt kjøpe ordinære billetter til kampen. Skillet går på hvem man støtter, og ikke hvor man kommer fra, fortsetter hun.

SLIPPER IKKE TIL: De som kommer med bosnisk supporterutstyr til de norske tribuneseksjonene under kampen Norge-Bosnia-Hercegovina, kan bli avvist. Foto: BJØRN SIGURDSØN/SCANPIX
SLIPPER IKKE TIL: De som kommer med bosnisk supporterutstyr til de norske tribuneseksjonene under kampen Norge-Bosnia-Hercegovina, kan bli avvist. Foto: BJØRN SIGURDSØN/SCANPIX Vis mer

Norge møter Bosnia-Hercegovina på Ullevaal 24. mars.

(NTB)

Billettrøbbel foran Bosnia-kampen
FORKLARER: - Av sikkerhetsmessige årsaker er vi pålagt av UEFA og politiet å skille supporterne, sier Norges fotballforbunds generalsekretær Karen Espelund.