Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Billig Roma-seier

Parma i det gavmilde hjørnet.

Tre komiske Parma-tabber hjalp Roma til 4-0-seier i serie A lørdag, og dermed krympet Inters forsprang til seks poeng.

I kveldskampen misbrukte Milan sjansen til å innta den viktige fjerdeplassen da det bare ble 1-1 hjemme mot et Lazio-lag som måtte avslutte med ti mål.

Parma-keeper Luca Bucci forærte Alberto Aquilani et mål i første omgang. Etter pause gjorde Parma-kaptein Giulio Falcone selvmål før Francesco Totti i sin 388. seriekamp satte inn 3-0. På overtid gjorde Damiano Zenoni en tabbe som ga innbytter Marko Vucinic sjansen til å score Romas fjerde mål.

- Det virket ganske enkelt, men all ære til mine gutter, sa Roma-trener Luciano Spalletti.

- Vi viste at vi er i god form foran returkampen mot Real Madrid i mesterligaen. På Santiago Bernabeu får vi anledning til å vise hva som bor i oss.

Inter kan søndag gjenopprette ni poengs forsprang med borteseier mot Napoli.

Bare uavgjort for Milan

Milan lot Kaka og Andrea Pirlo hvile foran returkampen mot Arsenal tirsdag. Det bidro til tapte poeng i kampen om fjerdeplassen som gir mesterligakvalifisering.

FORTVILET: Parma-keeper Luca Bucci fortviler etter at han forærte Alberto Aquilani og Roma en scoring. Og verre skulle det bli. Foto: AP/Scanpix
FORTVILET: Parma-keeper Luca Bucci fortviler etter at han forærte Alberto Aquilani og Roma en scoring. Og verre skulle det bli. Foto: AP/Scanpix Vis mer

Rolando Bianchi ga Lazio ledelsen, men Milan utlignet på et billig straffespark. Kakha Kaladze falt teatralsk ved et hjørnespark, og Massimo Oddo scoret fra 11-meteren.

Lazio fikk Lorenzo De Silvestri utvist mot slutten, men var nærmest seieren. Milan-keeper Zeljko Kalac gjorde flere gode redninger.

(NTB)

KNALLHARDT: Stortalentet Alexandre Pato og et reservepreget Milan fikk ingenting gratis av Lorenzo De Silvestri og Lazio på San Siro.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media