Bill.mrk: Makker søkes

Er du kvinne, 173- 175 centimeter høy, 68- 69 kilo - og har lyst til å seile mot Bejing-OL sammen med Siren Sundby? Da er det bare å melde seg - selv om du ikke har seilt før.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ATEN (Dagbladet): Siren Sundby (21) fikk i går gullmedaljen både hun sjøl og de seilkyndige har feiret i hodet sitt siden fredag.

-  Jeg har egentlig det, innrømmer hun.

Ledelsen hennes etter ti seilaser var ikke mulig å ta inn, og den siste seilasen ble en rein sjarmøretappe. Da hun passerte målstreken, stupte hun rett i vannet. Og kanskje var dette siste gangen Sundby gikk i mål som seiler i båtklassen europajolle. Hun vurderer nå sterkt å gå over i tomannsjolla 470.

Må ha lyst

Men da trenger hun en makker. Noe som ikke er lett å finne blant de beste seilerne i Norge. Men trener Thomas Guttormsen er helt sikker på at dette ikke bør by på problemer. Bare jenta har de fysiske målene beskrevet ovenfor. Kunnskap om seiling behøves i grunnen ikke. Guttormsen mener at det er mulig å lage en medaljekandidat av en slik båt før OL i Beijing.

-  Om vedkommende har de rette fysiske og mentale forutsetningene, og har lyst til dette, så skulle det uansett være mulig så lenge Siren er verdens beste bak roret, sier han til Dagbladet.

Uferdig som seiler

Han sier dette om sjansene til å finne denne jenta:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer