Bilulykke stoppet karrieren til Messis bror

- Han var veldig god, sier verdens beste.

KUNNE VÆRT TO MESSIER: Lionel Messi forteller at broren hans var en god fotballspiller før en bilulykke satte en stopper for karrieren hans. Foto: Saul Martinez, EPA / NTB Scanpix
KUNNE VÆRT TO MESSIER: Lionel Messi forteller at broren hans var en god fotballspiller før en bilulykke satte en stopper for karrieren hans. Foto: Saul Martinez, EPA / NTB ScanpixVis mer

Lionel Messi avviser anklagene om skattejuks. Barcelona-stjernen snakker ut i et intervju med italienske Sette.

- Vi har alltid betalt det vi har fått beskjed om. Jeg er sikker på at våre revisorer kommer til å løse dette, sier Messi.

25-åringen omtales som verdens beste fotballspiller, men personen Messi er det få som kjenner. Den ofte medieskye stjernen forteller at det kunne vært en Messi til i europeisk fotball.

- Min bror var veldig bra i fotball, men havnet dessverre i en bilulykke der han brakk både skinnebeinet og leggbeinet. Det stoppet hans karriere, sier Messi ifølge Aftonbladet.

Monsterbud Lionel Messi snakker også om monsterbudet som russiske Anzji angivelig skal ha lagt inn. Ryktene ville ha det til at russerne var villige til å betale 3 milliarder kroner for å sikre seg argentineren.

- Jeg har aldri hørt noe om det. Og skulle Barcelona ha sagt nei til det? Kom igjen...

- Penger er viktig for å kunne leve, men det som virkelig betyr noe er helt andre ting, sier Messi.

Skifter bleier Han forteller også litt om privatlivet med kona Antonella og sønnen Thiago, som ble født i fjor.

- Jeg bytter bleier, bader ham og alt det andre. Det var en komplisert fødsel. Jeg gråt da han ble født, sier Messi.

Kona er ikke interessert i fotball.

- Antonella synes fotball er kjedelig. Hun bryr seg overhodet ikke når jeg kommer hjem og sier at «jeg scoret to mål» eller «jeg scoret hattrick». Hun er helt enkelt ikke interessert, men jeg ser heller ikke fotball på TV, sier Messi.

(NTB)