Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bin Hammam trekker seg ikke

Mener korrupsjonsanklager er rykter.

GRANSKES: Fifa har satt i gang en egen granskning av Mohamed Bin Hammam, 61-åringen som stiller til valg mot Fifa-president Sepp Blatter. Foto: AFP/ SAEED KHAN
GRANSKES: Fifa har satt i gang en egen granskning av Mohamed Bin Hammam, 61-åringen som stiller til valg mot Fifa-president Sepp Blatter. Foto: AFP/ SAEED KHAN Vis mer

Mohamed bin Hammam er i hardt vær etter korrupsjonsanklager, men han har ingen planer om å trekke kandidaturet sitt som FIFA-president.

Bin Hammam skal granskes av Det internasjonale fotballforbundets (FIFA) etiske komité etter beskyldninger om korrupsjon og brudd på FIFAs etiske regelverk.

Han er Sepp Blatters eneste konkurrent i presidentvalget 1. juni. Bin Hammam nekter for å ha gjort noe galt og tror beskyldningene er politisk motiverte. Å trekke seg er ikke aktuelt.

- Han trekker ikke kandidaturet sitt, tross alle rykter og spekulasjoner. Han skal presentere saken sin og har tro på at han vil bli renvasket. Ingenting er forandret, sier en talsmann for Mohamed bin Hammam.

Visepresidenten i FIFA, Jack Warner, skal også granskes. Bin Hammam er president i Asias Fotballforbund.

De skal møte til høring i FIFA søndag.

(NTB-AFP)