Bingo-elsker på landslaget med Beckham

- Jeg skal ha autografen hans, sier Wheater.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Da England-manager Fabio Capello tok ut en foreløpig 30-mannstropp til neste ukes kamp mot Frankrike, var det to menn ved navn David som vekket størst oppmerksomhet.

Svennis og Ronaldo elsker også bingo

Dersom bingo-mobbingen blir for tøff i Boro, kan David Wheater søke trøst hos mannen som enkelte hevder er verdens beste fotballspiller for tida.

Cristiano Ronaldo har nemlig også dilla på Bingo, avslører bingo.com.

Portugiseren skal angivelig ha fått et DVD-bingospill til jul, og blitt bitt av bingobasillen.

- Det kan være veldig spennende fordi du kan sitte lenge å vente på det ene tallet som gjør spillet komplett, sier Ronaldo.

Og vi som trodde det var nettopp det kjedelige med bingo...

Men også i den lyseblå delen av Manchester har bingo blitt en yndet aktivitet. The Sun fortalte nylig at City-manager Sven-Göran Eriksson avholder bingokvelder.

At en gammal svenske fra Torsby liker bingo er kanskje ikke så sjokkerende. Det overraskende i denne sammenhengen er at det hevdes at bingokveldene er svært populære blant spillerne hans.

Artikkelen er ikke lenger tilgjengelig på The Suns nettutgave, men igjen er selvsagt bingo.com fra seg av begeistring.

Svennis mener visstnok at bingoen er bra for å styrke simultankapasiteten til spillerne.

Men det må vel være lov å spørre om det ikke bekrefter alle fordommer mot fotballspillere å trekke fram bingo som hjernetrim?

David Beckham (32) kan få sin landskamp nummer 100. Middlesbrough-stopper David Wheater (21) kan få sin første - dersom han fortsatt er med når Capello slanker stallen til 23 navn i morgen.

Forskjellen på de to stopper ikke der. For mens Beckham de siste årene har vært et moteikon og fotballens største superstjerne, foretrekker David Wheater en rolig kveld på bingo med dama i den lille hjembyen Redcar.

Traff dama på bingo

Faktisk ble 21-åringen kjent med kjæresten Stacey nettopp i den lokale bingohallen.

- Hun pleide å jobbe der, det var der jeg møtte henne, så jeg pleide å få gratis iskrem. Men hun er elendig til å spille bingo, forteller unggutten til Northern Echo.

I engelske aviser beskriver Boro-manager Gareth Southgate stopperkometen sin som en uskyldig og naiv gutt som «hører hjemme i en annen epoke».

Han sier Wheater ikke forsto hvilke reaksjoner det ville føre til da han sto fram som bingo-fan tidligere i år.

TRIVES PÅ BINGO: Boro-stopper David Wheater foretrekker en rolig bingokveld med kjæresten. I går ble han tatt ut i Fabio Capellos foreløpige 30-mannstropp før Englands kamp mot Frankrike. Foto: Paul Thomas, AP/Scanpix
TRIVES PÅ BINGO: Boro-stopper David Wheater foretrekker en rolig bingokveld med kjæresten. I går ble han tatt ut i Fabio Capellos foreløpige 30-mannstropp før Englands kamp mot Frankrike. Foto: Paul Thomas, AP/Scanpix Vis mer

- Han ble mobbet da historien om bingoen kom ut, men han er en elskelig gutt. Han er uskyldig og forsto ikke at han kom til å bli mobbet. Men jeg innser at bingokvelder neppe er noen vinner blant landslagsgutta. David vil nyte å jobbe sammen med de store navnene, men han vil ikke møte dem med ærefrykt, sier Southgate til Daily Mail.

Autografjeger

Men det er ikke bare bingoen som har gjort at Wheater blir ertet av lagkameratene. Midtbanespiller George Boateng forteller at stopperen stadig kommer trekkende med forskjellige ting han vil ha lagkameratene til å signere.

- Han sier det er til familie og venner, men vi vet at det er han som er autografjegeren. Jeg ber ham pelle seg vekk, jeg er kollegaen hans nå, fleiper Boateng overfor Daily Mail. Han hevder å ha rådet Wheater til å legge igjen autografblokka hjemme, men advarer likevel David Beckham mot den nye lagkameraten.

- Å få møte Beckham er noe han ikke engang hadde drømt om for et år siden. Jeg tror han kommer til å rive av Beckham drakta, sier Boateng.

- Veldig populær

Manager Southgate understreker at selv om Boro-gutta mobber Wheater, er han en populer lagkamerat.

- På grunn av uskyldigheten hans, er det lett å spøke med ham. Han blir ertet litt, men han er veldig populær blant gutta. Han har ikke et kynisk menneskesyn som gjør at han tenker «Hva er det han vil?» dersom noen ber ham om å gjøre noe, sier sjefen.

Bingo-elsker på landslaget med Beckham

Og Wheater ser også ut til å ha sjølironien på plass. Ifølge Daily Mirror har han ikke tenkt å ta advarslene fra Boateng på alvor. Autografblokka blir med om han får møte Beckham:

- Jeg skal skaffe autografen hans. Bare å være i troppen er fantastisk. Uttaket vil ikke forandre meg i det hele tatt.

Bare for å ha nevnt det: David Beckham møtte ikke sin Victoria på bingo.

Bingo-elsker på landslaget med Beckham
PÅ RØD LØPER: David Wheaters navnebror og mulige lagkamerat Beckham - fotografert en av de kveldene han ikke skulle spille bingo.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer