Tour of Norway:

– Bingospurt

Holst Enger skled inn til femteplass i Brumunddal.

KAOTISK: Alan Banaszek som klikket ut over mållinjen er et illustrerende bilde på avslutningen i Brumunddal. Holst Enger i lyseblått. . Foto: Mario Stiehl/Tour of Norway
KAOTISK: Alan Banaszek som klikket ut over mållinjen er et illustrerende bilde på avslutningen i Brumunddal. Holst Enger i lyseblått. . Foto: Mario Stiehl/Tour of Norway Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

BRUMUNDDAL (procycling.no): Fjerde dag i Tour of Norway bød på den fjerde massespurten. Men der farten har vært relativt moderat etter avslutninger i slak motbakke de andre dagene, var det full fart inn på oppløpet i Brumunddal. Erik Nordsæter Resell var blant de som veltet i den raske utforkjøringen ned mot sentrum av byen.

Det var en velt Sondre Holst Enger kom seg unna, som etter sterk kjøring fra laget kom inn relativt langt fremme.

– Spurten er i nedoverbakke. Da blir det hektisk og kaotisk. Det blir veldig vanskelig. Det er flaks egentlig, sier hortenseren til procycling.no etter å ha fått pustet ut og mottatt poengtrøya.

Hindret flere ganger

Holst Enger kom inn på oppløpet på hjulet til etappevinner Dylan Groenewegen, men da nederlenderen gikk til, var det ingen luke Holst Enger kunne følge ham i. Da han på ny nærmet seg toppfart ble det stopp langs gjerdene på grunn av en Edvald Boasson Hagen som kom i retur. Til slutt fikk han åpnet spurten og kom inn til en femteplass etter en god avslutning på de siste 50 meterne.

Les mer: Groenewegen vant dramatisk finale i Brumunddal

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer