Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Birmingham vil kvitte seg med problembarnet Morrison

Etter bare tre måneder.

I TRØBBEL IGJEN: Stortalentet og bråkmakeren Ravel Morrison ble solgt fra Manchester United til West Ham i januar. I sommer ble han lånt ut til Birmingham, men klubben skal ifølge rapportene allerede ønske å kvitte seg med ham. Foto: PHIL NOBLE / REUTERS / NTB SCANPIX
I TRØBBEL IGJEN: Stortalentet og bråkmakeren Ravel Morrison ble solgt fra Manchester United til West Ham i januar. I sommer ble han lånt ut til Birmingham, men klubben skal ifølge rapportene allerede ønske å kvitte seg med ham. Foto: PHIL NOBLE / REUTERS / NTB SCANPIX Vis mer


(Dagbladet): Ravel Morrison (19) er omtalt både som britisk fotballs største talent siden Wayne Rooney og det beste produktet fra Manchester Uniteds ungdomsakademi siden Paul Scholes.

Men holdningsproblemer og dårlig oppførsel er i ferd med å ødelegge en potensiell stor karriere. I januar gikk Alex Ferguson lei, og Morrison ble klar for West Ham på overgangsvinduets siste dag.

I sommer ble han lånt ut fra West Ham til Birmingham. Birmingham-manager Lee Clark lovet å hjelpe Morrison å få ting på stell, men ifølge Daily Mirror og The Telegraph har Clark nå mistet tålmodigheten.

Vil sende ham tilbake Morrison har ikke startet noen kamper for Championship-laget denne sesongen, og nå ønsker Clark å sende ham tilbake til West Ham. Det kan tidligst skje i januar-vinduet, skriver avisene. Og det avhenger av at West Ham-manager Sam Allardyce er villig til å ta ham imot.

Mirror skriver at kilder nær klubben beskriver Morrisons holdninger på trening og rundt klubben har vært «uakseptable». Telegraph skriver at de eldre spillerne i klubben skal ha blitt rasende på oppførselen hans.

Trøbbel utenfor banen Etter overgangen fra Manchester United til West Ham i vinter tok det bare en uke før Morrison havnet i trøbbel etter en tweet der han brukte et homofobt skjellsord.

Morrison har ikke bare vært i problemer på fotballbanen, men har også blitt advart eller straffet av politiet flere ganger.

I fjor ble han bøtelagt for å ha kastet kjærestens mobil ut av vinduet under en krangel. Han innrømmet også skyld i to tilfeller av trusler mot vitner, og fikk en advarsel av politiet for vold mot sin egen mor.