SINNA DUO: Pablo Cuevas (t.v.) og Marcel Granollers var rasende mot dommerne, og nektet å spille tennis i rundt ti minutter. Her er det en mannlig dommer som får høre det. Foto: Julian Finney/Getty Image
SINNA DUO: Pablo Cuevas (t.v.) og Marcel Granollers var rasende mot dommerne, og nektet å spille tennis i rundt ti minutter. Her er det en mannlig dommer som får høre det. Foto: Julian Finney/Getty ImageVis mer

Bisarr episode i Wimbledon: Rasende spiller truet med å urinere i ballbøtte

Etterpå nektet duo å spille videre.

(Dagbladet): Det utspilte seg noen spesielle scener under Wimbledon i går da Pablo Cuevas og Marcel Granollers møtte Jonny Marray og Adil Shamasdin til kamp. Det sistnevnte paret gikk av med seieren, og motstanderlaget var ikke akkurat fornøyd med dommeren.

Pablo Cuevas ble på et tidspunkt nektet å gå på toalettet i kampen. Den tissetrengte uruguayaneren truet da med å urinere i en ballbøtte på banen, og fikk en advarsel for usportslig opptreden etter opptrinnet.

Den andre advarselen kom da en rasende Cuevas hamret ballen ut av banen etter en dobbelfeil, noe som resulterte i at duoen ble trukket et poeng. Da ble det helt kaos.

Protest

Cuevas og Granollers marsjerte bort til stolene sine og nektet å spille mer tennis. Motstanderparet ble stående å se på den noe uvanlige protesten som varte i rundt ti minutter.

Da kampen så ut til å bli avgjort på walkover, bestemte de seg likevel for å spille resten av det siste settet. Kampen endte med tap for den hissige duoen, og etterpå fortsatte de protesten.

- Hun løy, hun løy. Hun trodde ting som ikke var sant, sa en frustrert Granollers, som kastet en tom ballbøtte mot dommeren.

Reglene i Wimbledon sier at du har lov til å gå på do to ganger i løpet av en kamp. Marray mener dommeren skulle latt Cuevas få gå på do en ekstra gang.

- Jeg gikk på toalettet to ganger i løpet av kampen og det femte settet varte lenge. Jeg syns du skal få lov til å få en ekstra toalettpause når det spilles fem sett, sier Marray ifølge engelske BBC.

- Du må respektere dommerne uansett hva som skjer i kamp. Du kan snakke med dem, men de forsøker å gjøre jobben sin og du må respektere det, sier Marray.

Gjorde feil

Canadiske Adil Shamasdin mener at den kvinnelige dommeren Aurelie Tourte, som hadde siste ord, ikke hadde kontroll på kampen.

- Hun gjorde noen feil tidlig på begge sider. Vi var alle imot henne og hun var definitivt anspent. Jeg syns ikke hun taklet det riktig, sier Shamasdin.

Tredjerunde-kampen endte 6-3, 4-6, 6-4, 3-6, 14-12.