Martin Ødegaard hedret

Bisarr gave

Martin Ødegaard kåret til månedens spiller i Real Sociedad. Fikk verken champagne eller krystall, men en død fisk (!).

MÅNEDENS SPILLER: Martin Ødegaard ble nylig kåret til månedens spiller. Video: Real Sociedad TV. Reporter: Madeleine Liereng / Dagbladet TV Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Espanyol - Real Sociedad, kl. 14 søndag

Martin Ødegaard (20) har fått en knallstart på låneoppholdet i Real Sociedad. To mål på fire kamper - og forrykende spill - viser med all tydelighet at han har tatt ytterligere steg.

Sånt blir satt pris på. Ikke minst i San Sebastian, der Ødegaard er blitt kåret til månedens spiller i Real Sociedad for august. Premie: En død fisk!

Ødegaard så forbløffet ut da han fikk overrakt fisken, viser bilder fra det spanske TV-programmet «El golazo de Gol». Overrekkelsen skjedde på et supermarked i San Sebastian med flere supportere til stede. Nordmannen skrev autografer og stilte opp på selfies, og ble altså en fisk rikere.

Vi skal ikke her og nå påstå at Ødegaard hadde det som fisken i vannet. Men bildene fra klubbens egen TV-kanal viser en glad laks. Og det var åpenbart at han hygget seg med fansen (se video øverst i saken).

Sponsor

Ifølge rapportene fikk 20-åringen en fisk fordi han kommer fra Norge. Hva han gjorde med den, forteller historien ingenting om. Real Sociedad er sponset av supermarkedet der overrekkelsen fant sted. Og historien har spredt seg som ringer i vann.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer