Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bisarr kritikk etter bildene

Arsenals midlertidige manager Fredrik Ljungberg får huden full etter 2-2-kampen mot Norwich. Og det er ikke på grunn av kampen.

FIKK KRITKKK: Fredrik Ljungberg får kritikk for klesvalget. Foto: Michael Zemanek/BPI/Shutterstock/NTB Scanpix
FIKK KRITKKK: Fredrik Ljungberg får kritikk for klesvalget. Foto: Michael Zemanek/BPI/Shutterstock/NTB Scanpix Vis mer

Fredrik Ljungberg (42) fikk ikke lang tid på seg til å ta ut sin første Arsenal-ellever, etter at han tok over som manager da Unai Emery fikk sparken fredag.

Allerede søndag spilte London-klubben borte mot Norwich, en kamp som endte 2-2. Dermed forlenget Arsenal den vonde statistikken til åtte strake kamper uten seier, den verste rekka siden 1992.

Ljungberg fikk allerede før kampen kritikk for lagoppstillingen, som var mistenkelig lik det Emery har sendt på banen denne sesongen. Etter kampen fikk svensken ytterligere kritikk, men ikke alt går på det sportslige.

Tidligere Manchester United-spiller Paul Scholes var ikke nådig med klesvalget til Ljungberg på benken. 42-åringen gikk med en enkel grå genser utenpå ei skjorte, med en Arsenal-jakke over der igjen.

Det likte ikke Scholes.

- Man skulle tro at han ville ha på seg dress for å vise litt stolthet over at han tok jobben, uttalte Scholes ifølge The Telegraph og fortsatte:

- For meg er det en god begynnelse - skjorte og slips for å vise litt disiplin.

GJENNOM VEGGEN: Midt i håndballkampen i Vikingahallen i Märsta, nord for Stockholm, smeller en bil gjennom veggen. Hallen evakueres umiddelbart. Video med tillatelse fra SolidSport. Vis mer

- Ikke riktig mann

Det blir heftig spekulert i hvem som skal erstatte Emery på lang sikt, men Scholes er ikke i tvil når det gjelder Ljungberg:

- Jeg tror ikke han er riktig mann.

Engelske Evening Standard hevder i dag at Arsenal vurderer å gi Ljungberg jobben permanent.

Engelsk tabloidpresse gjør samtidig et poeng av at Scholes selv gikk med genser over skjorta, da han ledet Oldham i sin første kamp som manager i klubben.

Scholes ledet bare klubben i litt mer enn to måneder før han ga seg som hovedtrener.

KRITISK: Paul Scholes. Foto: NTB Scanpix
KRITISK: Paul Scholes. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Storkjøpet på benken

Ljungberg fikk også kritikk for at han ikke startet eller i det hele tatt benyttet seg av sommerkjøpet Nicolas Pépé mot Norwich. Etterpå forklarte svensken det med at sistnevnte ikke hadde imponert på trening.

- Pépé er en veldig god spiller, men jeg så på det vi gjorde på trening og det jeg ser hver dag og dømmer ut fra det, sa Ljungberg etter kampen.

Selv om flere kritiserte Arsenal, mente tidligere Arsenal-stopper Martin Keown mente på sin side at Arsenal viste forbedring, hvor de kom tilbake fra 1-2 og sikret ett poeng.

Pierre-Emerick Aubameyang ble Arsenals redningsmann med to scoringer på Carrow Road.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media