Bisarr situasjon går viralt

Det oppsto mildt sagt oppsiktsvekkende scener under en cricketkamp i England nå nylig.

UTROLIGE BILDER: En cricketspiller i England kaster balltreet i hodet på en medspiller, og er nå sett av millioner. Video: Andreas Særsland Vis mer
Publisert

Det er fort gjort å bli litt frustrert når ikke alt går som det skal på idrettsbanen.

Mang en gang har TV-bilder fanget opp ikoniske øyeblikk, slik som da tennisstjerna John McEnroe raste mot dommeren for 40 år siden, eller da Mike Tyson beit av øret til Evander Holyfield under den ikoniske boksekampen i 1997.

Men det er ikke bare på den største scenen at følelsene kan ta litt overhånd. Under en cricketkamp mellom to landsbyer i England nå nylig gikk det galt for et par av spillerne.

I ren og skjær frustrasjon skal den ene spilleren kaste balltreet sitt vekk. Mens motstanderlaget jubler febrilsk etter å ha tatt poeng, fanger TV-bildene opp en spiller, som går under navnet «M. Evans», som kaster balltreet rett i ansiktet på sin egen medspiller.

Det er ikke første gang at det går galt på cricketbanen.

UFLAKS: Dette klippet fra en cricketkamp i Yorkshire i England har gått viralt på internett. Reporter: Anton Lier / Dagbladet TV. Video: KameraOne Vis mer

Evans fanger raskt opp hva han har gjort, og småjogger bort til den uheldige lagkameraten. Etter hvert kommer også en dommer bort for å se til at det går bra med spilleren som ble utsatt for balltreet. En dommer som for øvrig kommer gående med en halvliter øl i hånda.

Det er ikke kjent hvordan det gikk med den uheldige lagkameraten, men ut ifra bildene kan det se ut som om det hele gikk fint.

En rekke medier har omtalt den bisarre situasjonen, og ifølge News.com/au har videoen blitt avspilt over én million ganger på 14 timer.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer