Norge - Spania, kl. 20.45 lørdag

- Bisarr situasjon

Markus Henriksen er tilbudt ny kontrakt i Hull, men vil ikke skrive under. Vil spille, men får ikke spille. Ekspert mener situasjonen blir rarere og rarere.

FORBEREDER SPANIA-KAMP: Markus Henriksen og Norge trente på Åråsen stadion på Lillestrøm i går. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix
FORBEREDER SPANIA-KAMP: Markus Henriksen og Norge trente på Åråsen stadion på Lillestrøm i går. Foto: Fredrik Hagen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
Norge - Spania, kl. 20.45 lørdag

LILLESTRØM (Dagbladet): Markus Henriksen (27) og Norge forbereder EM-kvaliken mot Spania lørdag. Midtbanespilleren er tatt ut i landslagstroppen, selv om han ikke har spilt en eneste kamp for Hull i The Championship.

Fra å være kaptein på laget forrige sesong, sitter han ikke engang på benken nå. Han har bare spilt på U23-nivå, og hele situasjonen framstår som merkelig. Henriksen har kontrakt fram til neste sommer. I verste fall risikerer han å få en sesong med bare reservelagsfotball og trening.

For en 27-åring med ambisjoner - som også kan være aktuell for Norge i et EM-sluttspill - er det høy risiko involvert. Henriksen vil ikke si med rene ord hva som er situasjonen. Men det er grunn til å tro at han vil bort. Hull har tilbudt ham ny kontrakt, men nordmannen har sagt nei.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer