Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Biskop ga Lucifer rødt kort

LONDON (Dagbladet): Oxford United spilte så elendig at de ba byens biskop om å utvise Lucifer fra fotballbanen. 3. divisjonslaget mente det hvilte en forbannelse over klubbens nye stadion. Dagen etter spilte Oxford uavgjort.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det var fredag at den anglikanske biskopen Richard Harries ankom Oxfords nye Kassam stadion sammen med klubbpresten og representanter for klubbens styre.

- Vi har vært forfulgt av uhell, og hadde ikke noe å tape på en djevleutdrivelse, sier klubbprest Michael Chantry til The Sun.

Biskop Harries ble i går intervjuet av både BBC og Sky news. Han forsvarte det han hadde gjort, og benektet at det var en djevleutdrivelse.

- Det har vi andre som tar seg av. Jeg ble bedt om å utføre en bønn for at klubben igjen skulle skape glede for spillere, stadion og fansen i byen, sier Harries, som innrømmer at han også er ihuga Oxford-fan.

  • Kanskje Hamars egen biskop, Rosemarie Køhn, bør ta en tur til Briskeby før lørdagens viktige kvalifiseringskamp mot Bryne. Hamkams 11 disipler kan trenge Jesus på vingen.

Også i Norge har man foreslått ukonvensjonelle metoder for å bryte fotballags tapsrekke.

PREST NÅR DET GJELDER: - Forbarm deg over denne stadion, og la det igjen bli et sted der den ekte fotballspiriten råder, het det i bønnen fra biskop Richard Harris, som også øste vievann utover Oxford gressmatte.
Hele Norges coronakart