Bislett Games: Bedre enn VM?

Bislett-general Svein Arne Hansen skryter uhemmet av startfeltet i årets Bislett Games. Han mener at selv VM i Sevilla i slutten av august vil ha problemer med å matche den konkurransen han kan tilby på Bislett om en uke.

- Vi har aldri hatt bedre startlister i de ulike øvelsene. Forskjellen fra tidligere år er at nå kommer alle som blir invitert, sier Svein Arne Hansen. Han forteller at det har ført til at noen av feltene, særlig i de lange løpene, er blitt vel store, men Hansen mener at det ikke er noen grunn til å frykte at konkurransene ikke skal bli avviklet under forsvarlige forhold.

Marion Jones blir det store utenlandske trekkplasteret. Hun kommer til Oslo med concorden direkte fra det amerikanske mesterskapet i Eugene, men også Ato Boldon og, ikke minst, Wilson Kipketer er superinteressante starter.

- Verdensenerne kommer, og i tillegg har vi en rekke gode norske utøvere. Jo, det blir et virkelig spennende stevne på Bislett i år, sier Svein Arne Hansen, som kan fortelle at cirka 100 tv-stasjoner skal sende fra årets utgave av Bislett Games.

(NTB)