Bislett Games i fare for Thorkildsen

Sliter med lysketrøbbel.

GA SEG I LAG-EM: Andreas Thorkildsen sleit med lysken søndag, i går ble problemene større og Bislett Games henger i en tynn tråd. 
Foto: Marit Hommedal / SCANPIX   .
GA SEG I LAG-EM: Andreas Thorkildsen sleit med lysken søndag, i går ble problemene større og Bislett Games henger i en tynn tråd. Foto: Marit Hommedal / SCANPIX .Vis mer

|||

Bislett-starten kan være i fare for Andreas Thorkildsen. Han måtte avbryte ei treningsøkt i går ettermiddag på grunn av nye lyskeproblemer.

I lag-EM i Bergen forrige helg måtte han gi seg etter tre kast, fordi han kjente antydninger til lyskeproblemer. Da avdramatiserte både Thorkildsen selv og trener Åsmund Martinsen hendelsen.

Begge mente det var lurt av det norske spydesset å avslutte konkurransen for å være føre var. Det førte til at Tero Pitkämäki gikk til topps i Bergen, en drøy meter foran Thorkildsen.

Etter at treningen i går måtte avbrytes tok Thorkildsen umiddelbart kontakt med lege Lars Kolsrud i Olympiatoppen. Han undersøkte Thorkildsen, men det endelige svaret på om han kan stille på Bislett eller ikke, kommer ikke før senere på dagen onsdag, skriver VG.

For Thorkildsen er Bislett Games et av sesongens aller største mål ved siden av VM i Berlin i august, der nordmannen som har vunnet to OL-gull (2004 og 2008), er på jakt etter sitt aller første VM-gull etter at det er blitt sølv både i 2005 (Helsingfors) og 2007 (Osaka).

(NTB)

 

BERGEN 20090621: Finlands Tero Pitkämäki (t.v.) og Andreas Thorkildsen er godt fornøyde med at begges landslag er kvalifisert for Superligaen. Friidretts-EM for lag 1. divisjon i Bergen søndag.
Foto: Marit Hommedal / SCANPIX .
BERGEN 20090621: Finlands Tero Pitkämäki (t.v.) og Andreas Thorkildsen er godt fornøyde med at begges landslag er kvalifisert for Superligaen. Friidretts-EM for lag 1. divisjon i Bergen søndag. Foto: Marit Hommedal / SCANPIX . Vis mer