Bislett Games' ønskeliste: Mo Farrah og Usain Bolt

- Bolt er høyaktuell, sier stevnegeneralen.

TILBAKE TIL NORGE?: Usain Bolt kan være tilbake på Bislett til sommeren igjen, om stevnegeneral Steinar Hoen får det som han vil. Foto: Dagbladet
TILBAKE TIL NORGE?: Usain Bolt kan være tilbake på Bislett til sommeren igjen, om stevnegeneral Steinar Hoen får det som han vil. Foto: Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Stevnegeneral Steinar Hoen på Bislett ser ikke bort fra at Usain Bolt kommer også neste år, men aller helst vil han ha langdistansekongen Mo Farrah.

11. juni braker det løs med nytt Diamond League-stevne. Både 100 og 5000 meter for menn står på programmet. Det åpner for Bolt og Farrah, men foreløpig er ingenting sikkert.

Steinar Hoen er godt i gang med forberedelsene, og ønskelisten hans er i alle fall klar, men hvem av de store stjernene som kommer, blir nok ikke klart før langt utpå våren neste år.

- Jeg ser ikke bort fra at Usain Bolt kan komme tilbake hit. Han har vært her de tre siste årene, og han trives godt i Oslo. Derfor er han høyst aktuell, men det er også mange andre stjerner jeg har på ønskelisten.

- Spørsmålet er hvem som er tilgjengelig. Stevnet i New York går bare noen dager etter Bislett, og utøvere som er på kontrakt med Adidas må stille der. Det begrenser våre muligheter noe, innrømmer Hoen.

Han kunne godt tenkt seg å ha sett mellomdistanseløperen David Rudisha på Bislett, men han må stille for sponsoren sin i New York, og hva briten Mo Farah gjør, blir ikke klart før etter London Marathon i april.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.