Bitter krangel: - Jeg er livredd

Tvisten mellom Evander Kane og ekskona Anna Kane vil ingen ende ta.

STERKE ANKLAGER: Det stormer rundt ishockeyspiller Evander Kane og ekskona Anna Kane. Foto: Invision
STERKE ANKLAGER: Det stormer rundt ishockeyspiller Evander Kane og ekskona Anna Kane. Foto: Invision Vis mer
Publisert

Den kontroversielle ishockeyspilleren Evander Kane stjeler nok en gang overskriftene.

Kane anklager nå ekskona Anna Kane for å ha løyet om en graviditet og har søkt om besøksforbud. Det kommer fram i et brev som Kanes advokater har publisert.

- Jeg innrømmer at jeg ikke var ærlig om at jeg ikke var gravid lengre, men jeg var, og er fortsatt livredd fordi jeg vet hva han er kapabel til, skriver ekskona i et innlegg på Instagram.

Anna og Evander Kane var gift i nesten tre år, men siden skilsmissen har det mildt sagt stormet rundt de to.

Hun har tidligere anklaget San Jose-stjernen for å ha veddet på sine egne kamper og for å ha mishandlet og misbrukt henne seksuelt. Evander Kane har benektet disse beskyldningene.

I brevet fra Evander Kanes advokater kommer det fram at han har overtatt foreldreansvaret for barnet de fikk sammen.

- Retten tok de riktige tiltakene for å beskytte Kensington (datteren journ. Anm.). Ms. Kane får innvilget overvåket besøk, heter det i brevet.

Anna Kane er på sin side sterkt preget etter rettens avgjørelse.

- Det verste scenarioet skjedde i dag og datteren min er nå i henda på den fæle personen. Det har ikke noe å si hva jeg sier eller hva noen av ofrene sier. Det vil alltid være en unnskyldning etterfulgt av en løgn. Han kommer unna med det på bakgrunn av hvem han er, skriver Anna Kane.

Kane ble tidligere denne NHL-sesongen suspendert i 21 kamper etter at han brøt ligaens coronaregler.

- Jeg gjorde en feil som jeg oppriktig angrer på og tar ansvar for, sier Kane i en uttalelse gjennom spillerforeningen NHLPA.

I starten av året sendte han inn en anmodning om å bli slått personlig konkurs oppga i retten at han hadde rundt 250 millioner kroner i gjeld.

Det på tross av at han signerte en kontrakt med San Jose Sharks som var verdt omlag 440 millioner norske kroner i 2018.

Det er ukjent hvordan Kane har klart å opparbeide seg den enorme gjelden. Flere amerikanske medier melder at han skal ha gamblet vekk drøyt ti millioner. I 2019 ble han saksøkt av et kasino, da han ikke skal ha klart å betale tilbake en gjeld på rundt fire millioner.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer