Bitter skilsmisse etter utroskapsskandalen. Nå er de bestevenner

- Vi har et helt fantastisk forhold.

BESTEVENNER: Elin Nordegren og Tiger Woods skilte seg etter utroskapsskandalen som seilte opp i 2009. Nå, fem år etter, er de to så godt som bestevenner, hevder Woods. Foto: AP Photo/Scot Tucker
BESTEVENNER: Elin Nordegren og Tiger Woods skilte seg etter utroskapsskandalen som seilte opp i 2009. Nå, fem år etter, er de to så godt som bestevenner, hevder Woods. Foto: AP Photo/Scot TuckerVis mer

(Dagbladet): Golfstjerna Tiger Woods er en av verdens aller største idrettsprofiler. Da det i 2009 kom fram at golfesset hadde en sexavhengighet og hadde vært utro gjentatte ganger, endte det hele i en kjempeskandale.

Og amerikaneren og hans svenske kone, Elin Nordegren, gikk hvert til sitt i 2010 etter den tøffe perioden.

I et intervju med det amerikanske magasinet Time snakker nå Woods om forholdet til ekskona. Til tross for at skilsmissen tilsynelatende var bitter, har de to nå lappet sammen forholdet.

- Det forholdet vi har nå er helt fantastisk. Hun er en av mine aller beste venner, sier Woods.

- Barna er viktigst Svaret kommer på spørsmål om han ville gjort noe annerledes i forbindelse med avsløringene i 2009.

SUPERPAR: Tiger Woods og Lindsey Vonn. De to gjorde det slutt i mai i år.
SUPERPAR: Tiger Woods og Lindsey Vonn. De to gjorde det slutt i mai i år. Vis mer

- Når jeg ser tilbake på det, er det ikke året 2009 og hvordan det kom ut jeg vil endre på. Jeg ville ha vært mer åpen og hatt et ærligere forhold til ekskona mi. Nå kan vi plukke opp telefonen og snakke sammen veldig ofte. Vi begge er klar over at det som er viktig er barna våre. Jeg skulle ønske jeg hadde tenkt slik da, sier Woods.

De har to barn sammen.

Han fortsetter:

- Det ble for vanskelig for oss. Men nå, etter at flere år er gått, er vi som bestevenner. Det er gøy. Vi snakker sammen om livene våre, og prøver å hjelpe hverandre. Hun er en av mine beste venner nå, og det er på grunn av barna. Vi har jobbet så hardt, og jeg har vist henne hvor mye jeg elsker dem. Overfor dem er jeg klar på at jeg har gjort noen feil, sier Woods.

Fant kjærligheten For tre år siden fant Woods seg en ny kjærlighet: Den amerikanske alpintyndlingen Lindsey Vonn. Vonn og Woods ble kjapt et av sportsverdens mest populære superpar da de to våren 2013 bekreftet at de var et par. De to gjorde det imidlertid slutt i mai i år.

- Med Lindsey så var det vanskelig at vi aldri fikk noe særlig tid sammen. Vi tekster hverandre. Det var et flott forhold, men det var også veldig vanskelig. Jeg trener for å bedrive idretten min, og det tar mye tid, og jeg kan ikke reise mye  på grunn av barna, sier Woods til Time Magazine.

Den 39-årige amerikaneren, som lenge har vært golfens nummer èn, har ikke fått det helt til å klaffe de siste åra. Nå er han ute etter en ryggoperasjon. Onsdag avslørte han at han er inne i en tung periode.

- Det er ingenting å se fram mot, ingenting å bygge seg opp mot. Hvor er lyset i enden av tunnelen? Jeg aner ikke, sier Woods.