Bitter strid i United-kulissene

LONDON: Tottenham- Manchester United 3- 1. Bråk i kulissene på Drømmenes Teater. Sir Alex Ferguson blir ikke i Manchester United etter neste sesong som ambassadør for verdens rikeste klubb. Det er skrinlagt, og det spekuleres om suksessmanageren vil trekke seg nå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det er helt definitivt at jeg ikke kommer til å fortsette i Manchester United etter neste sesong. Selvsagt er jeg veldig skuffet over at jeg ikke skal fortsette i klubben, men det blir det ikke noe av. Den saken er nå helt død, sa sir Alex Ferguson etter at ligamestrene hadde gått på sitt tredje strake tap denne sesongen, nå for Tottenham.

Det oppsto i går spekulasjoner om Ferguson og styret vil klare å samarbeide etter at de har endt i tottene på hverandre. Dette avviser manageren.

- Jeg har kontrakt i ett år til og det forholder jeg meg til. Nå ser jeg fram til ferie, og så er det ny sesong. Jeg gleder meg til den, sa United-sjefen etter kampen i går.

Åpent sinn

Spørsmålet er hva som vil skje på styrerommet de nærmeste månedene. United-ledelsen er ikke kjent for å gi etter, og det kan godt ende med at Ferguson trekker seg i løpet av kort tid.

- Det er ikke verdens undergang dette her, og jeg har et åpent sinn om min framtid som manager, sa skotten. Han har tidligere sagt at han aldri skulle være manager mer etter at kontrakten med United var fullført.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer