Skadet Nora Mørk om håndball-EM

Bittersøtt EM for Mørk: - Kommer til å sitte med tårer i øynene

Norges stjernespiller må følge EM fra sofakroken. Det er ikke bare lett, innrømmer Mørk overfor TV 2s Senkveld.

TÅREVÅTT: En skadet Nora Mørk må se tvillingsøsteren spille EM fra sofaen. Det kommer til å bli en tårevåt opplevelse. Video: TV2 / Senkveld med Helene og Stian Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Endelig er håndball-EM i Frankrike i gang. Mesterskapet ble kastet i gang torsdag kveld da vertsnasjonen møtte Russland til dyst, og på lørdag er også de norske håndballjentene i gang. De møter Tyskland til det som kan bli starten på nok et suksessfullt mesterskap.

Landslagssjef Thorir Hergeirsson må imidlertid klare seg ut flere av sine største stjerner, med Amanda Kurtovic som det ferskeste innslaget på fraværslista.

Norges, om ikke verdens, beste håndballspiller, Nora Mørk, har for lengst meldt sitt avbud etter en meniskoperasjon i oktober.

- Jeg skulle jo helst vært i Frankrike og ikke hatt tid til å sitte her. Det er klart, det er ordentlig tøft denne gangen også, sier hun til Helene Olafsen og Stian Blipp i Senkveld, som sendes på TV i kveld kl. 22.25.

- Vondt i magen

Norge har vunnet sju av de 12 europamesterskapene som har blitt arrangert gjennom tidene, og kun to ganger har jentene ikke vært i finalen.

Da Norge vant EM i 2016 ble Nora Mørk mesterskapets toppscorer med 53 mål. Det er ikke tvil om at det er en svært god spiller landslaget må klare seg foruten, men Mørk har troa på at lagvenninne skal klare seg godt uten henne.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer