- Bittert å ryke ut

Asgeir (19) senket nesten RBK.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): De færreste nordmenn har nok hørt om Asgeir Snekvik. Til daglig har 19-åringen akkurat fullført tre års almennfaglig videregående skole, og tar ellers livet med ro. I går opplevde KIL/Hemne-spilleren sitt, til nå, største øyeblikk på fotballbanen, da han scoret to mål mot selveste Rosenborg.

- Det var så klart meget artig å prestere så godt mot RBK, men samtidig meget bittert å ryke ut når vi gjorde det så bra, forteller 19-åringen til Dagbladet.no.

Fryktet offside

115 minutter var spilt da midtbanespilleren kom alene med Lars Hirschfeld, og satte ballen i nettet. Hans andre mål for kvelden.

- Det første jeg gjorde var å kikke bort på linjemannen, jeg var redd for at det var offside. Men da jeg skjønte at det var godkjent var det bare en helt utrolig følelse.

Snekvik spiller på midtbanen til KIL/Hemne i 3. divisjon, og til daglig heter motstanderen Tynset, Orkla eller Rissa. Han mener at gode prestasjoneri cupen kan være en fin måte for unge talenter i lavere divisjoner å vise seg fram på.

- Ja det er klart. Når det i tillegg blir sendt på tv blir det jo en del fokus. Det er spennende for spillere i 3. divisjon.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer