Full kok etter straffedrama:

- Bittert at det avgjør

Ole Jørgen Halvorsen var skuffet over både dommer og seg selv da Rosenborg vant i Sarpsborg søndag kveld.

STRAFFE: Tore Reginiussen ble vist det gule kortet i 2. omgang på Sarpsborg Stadion. Foto: Christoffer Andersen / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Sarpsborg - Rosenborg 1-2

SARPSBORG (Dagbladet): Det var etter drøye ti minutter at dommer Rohit Saggi pekte på straffemerket etter en Rosenborg-corner. Uten at verken Sarpsborg-spillerne, eller noen av de 600 tilskuerne skjønte så mye.

Halvorsen ble vist det gule kortet, og reprisene viste at det ble blåst på en situasjon mellom ham og Reginiussen.

- Det er billig. Han kaster seg, raste Halvorsen fra seg til Eurosport i pausen.

Etter kamp modererte han seg til Dagbladet.

- Jeg har sett situasjonen i reprise, og det er klønete av meg. Men like etter skal vi ha straffe på en lignende situasjon, men får det ikke. Det er bittert at det avgjør, sier Halvorsen til Dagbladet.

Fyrverkeri

Før straffa hadde Sarpsborg yppa seg, men etter ledermålet snudde kampen.

Like etter ble fyrverkeri skutt i lufta på utsida av stadion, det var et godt bilde av kontringen Rosenborg var i gang med.

Emil Ceide Konradsen satte fart, på utsida kom Pa Konate som nettopp en rakett. Konradsen slapp ballen perfekt, og backen scoret sikkert alene med keeper.

Da hadde Rosenborg full kontroll - fram til det var 20 minutter igjen. Da dro sarpingene opp et mønsterangrep, og inne foran mål kom Jonathan Lindseth på et dypt løp, og banket ballen i mål fra 12-13 meter.

Men utlikningen kom aldri, til tross for et massivt press de siste minuttene.

- De hev frem folk, og vi fikk noen sinssyke overgangsmuligheter vi burde utnyttet, men jeg synes vi sto bra imot, oppsummerer Åge Hareide til Dagbladet.

Spennende medaljekamp

Dermed tar Rosenborg en viktig seier i medaljekampen.

Det betyr at Rosenborg forblir på bronseplass, Molde på sølvplass er ett poeng foran, mens Vålerenga på plassen bak tapte to poeng hjemme mot Kristiansund, og nå er tre poeng bak.

- Jeg ser på sjansene våre for medalje for gode. Vi har igjen Molde, Bodø/Glimt og Vålerenga, det er opp til oss selv, og det blir spenning bak suverene Bodø/Glim, avslutter Hareide.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer