Golf

Bittert familiedrama

Golf-legenden saksøker barn og barnebarn.

SAKSØKER: Gary Player avbildet under en golfturnering i Orlando tidligere i desember. Foto: DAVID CANNON / David Cannon Collection / Getty Images via AFP
SAKSØKER: Gary Player avbildet under en golfturnering i Orlando tidligere i desember. Foto: DAVID CANNON / David Cannon Collection / Getty Images via AFP Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Julefreden har neppe senket seg over familien Player.

Familiens 87-åring er familiens mest kjente, og nå også i stormen for konflikten som herjer familien i julestria.

Hvordan familien feiret jul er ikke kjent, men under treet lå det et søksmål fra 87 år gamle Gary Player til sønnen og barnebarnet.

Wakeboard-profilen Steel Lafferty skulle ta seg en runde golf. Da fikk han besøk. Vis mer

Player, som er én av bare fem golfspillere i historien som har vunnet alle de fire største turneringene, beskylder sine familiemedlemmer for å selge unna betydningsfulle minneverdige gjenstander fra hans karriere.

Det skriver The Palm Beach Post i Florida, hvor sørafrikaneren er delvis bosatt på Jupiter Island.

Players sønn og barnebarn Marc og Damian skal angivelig ha solgt trofeer, samleobjekter fra karrieren mot farens vilje for rundt 5,5 millioner norske kroner de siste åra.

Søksmålene inneholder også beskyldninger om at familiemedlemmene mot hans vilje solgte eller la til rette for salg av Rolex-klokker, i tillegg til et nettdomene som ikke ble ført tilbake til faren.

- Det er med den største motvilje og etter mange år med forsøk på å unngå dette at Gary føler han må gå til dette steget for å håndheve sine rettigheter, sier Players advokat Stuart Singer til The Palm Beach Post.

Player blir regnet som en av de beste golfspillerne gjennom tidene. I 2021 ble han tildelt «the Presidental Medal of Freedom» av daværende president Donald Trump.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer