<strong>FINALE:</strong> Andrine Hegerberg i duell med Isobeil Christiansen i lørdagens engelske FA-cupfinale på Wembley. Foto: Adrian Davy, AP / NTB scanpix
FINALE: Andrine Hegerberg i duell med Isobeil Christiansen i lørdagens engelske FA-cupfinale på Wembley. Foto: Adrian Davy, AP / NTB scanpix Vis mer

Bittert finaletap for Andrine Hegerberg på Wembley

Andrine Hegerberg og Birmingham tapte FA-cupfinalen 1-4 mot Manchester City på Wembley.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

(NTB/Dagbladet): Ada Hegerberg og Lyon slo Manchester City ut av mesterligaen i semifinalen, men foran 35.271 tilskuere (rekord for FA-cupfinalen for kvinner) revansjerte Manchester-laget seg på storesøster Hegerberg.

Birmingham tok seg overraskende til cupfinale via straffeseier over Maren Mjeldes Chelsea i semifinalen, men møtte overmakten i finalen. Lucy Bronze, Isobel Christiansen og Carli Lloyd ga Manchester City 3-0-ledelse i løpet av en drøy halvtime.

Charlie Wellings reduserte et kvarter før slutt, men Jill Scott satte punktum for favoritten, som tok sin første FA-cuptittel.

Andrine Hegerberg, som har vært satt tilbake av skader i den engelske sesongoppkjøringen, ble byttet ut sju minutter før slutt. Den norske midtbaneeleganten gjorde en solid forestilling til tross for tapet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer