Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bittert for Aalesund

Aalesund misbrukte et straffespark i sluttsekundene og gikk glipp av sin første seier i Tippeligaen.

- Fryktelig bittert. Akkurat nå har jeg en dårlig følelse. Vi hadde alle tiders sjanse til å ta tre poeng, sa Trond Fredriksen, som bommet fra ellevemeteren.

Straffesparket ble dømt etter at Raoul Kouakou hadde lagt ned Tor Hogne Aarøy. Duellene mellom de to var tallrike søndag. De utkjempet en luftkrig på Fosshaugane.

En høyst ordinær kamp var preget av mange dueller og av lange baller mot Aarøy, som spilte nok en meget god kamp.

- Poengdelingen var sur, men vi har aldri tidligere vært så nær tre poeng. Vi skal snart greie det, kommenterte Tor Hogne Aarøy.

På den andre siden av banen var Håvard Flo den store profilen. Nok en gang satte han inn et vakkert mål med hodet. Han er også toppscorer i eliteserien med seks mål. Men etter kampen var han irritert.

- Denne kampen skulle vi ha vunnet. Enkelte av spillerne ga ikke nok, sa en skuffet Flo.

Sammen med Rune Buer Johansen var han Sogndals beste spiller. God var også keeper Terje Skjeldestad som reddet straffesparket i sluttsekundene. Raoul Kouakou pådro seg gult kort, det tredje denne sesongen. Det betyr karantene i neste kamp.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media