Bittert Molde-tap

Molde - Porto 0-1: Molde holdt uavgjort til det gjensto litt over ett minutt av ordinær tid i mesterligadebuten. - Vi er fryktelig irriterte og bitre på oss sjøl. Men vi kommer tilbake, sier Moldes klart beste spiller i kveld, keeper Morten Bakke.

I det 89. spilleminuttet headet Deco inn kampens eneste mål. Surt for både Molde-spillerne og publikum på Molde stadion. Spesielt siden moldenserne var på hugget med flere gode målsjanser i andreomgangen.

- Bittert, men vi kommer tilbake. Det var mye positivt å bygge videre på, sier Bakke til TV3 ved kampslutt.

Morten Bakke viste seg fram fra sin beste side med flere superredninger i kveld. I første omgang holdt keeperen Molde inne i kampen.

Surt for Molde var det også at dommeren anullerte Moldes scoring på overtid som kunne gitt 1-1. Men avgjørelsen var korrekt etter at Andreas Lund handset i trekket før ballen endte i mål.

Fortjent

Portos seier var fortjent etter en god første omgang. Molde kunne prise seg lykkelig for at det sto 0-0 etter halvspilt kamp.

Molde var upresise og åpnet for farlige overganger for Porto. Sternespissen Jardel viste sin styrke, men var ikke heldig med avslutningene. Han hadde et skudd i tverrliggeren og presterte å skyte over fra to meters hold på et innlegg fra Drulovic midtveis i omgangen.

- Det er bittert å tape når vi holdt så lenge ut i andreomgangen, sier trener Erik Brakstad. Han er veldig skuffet over spillerne sine i første omgang, men synes hans disipler klarte å ta seg sammen utover i kampen.

- Vi presterer ikke optimalt, sier treneren.

Mens Porto hadde sju gode sjanser til å lage mål i første omgang, noterte vi bare to for Molde. Først ved Olsen tidlig i omgangen, den andre hadde Lund da han ble felt av keeper Vitor Baia.

Linjemannen markerte straffe, men dommeren vinket spillet videre. Ingen tvil om hva publikum mente i den situasjonen.

(Dagbladet :på nettet/NTB)

1-0-TAP:</B> Andreas Lund og Molde måtte gi tapt for keeper Vitor Baia og Porto i dag.
STJERNETAKTER:</B> Bittert tap for keeper Morten Bakke. I første omgang holdt han Molde inne i kampen med den ene stjerneredningen etter den andre.