Bjarmann bommet

3. runde NM: Strindheim - Lillestrøm 3- 3 (4-3 etter straffespark). I 89 minutter hadde Lillestrøm kontroll over Strindheim. Så fikk LSK smake sin egen medisin: Utlikning i siste minutt, straffe-tap og farvel til cupen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Nederlaget sved hardest for lagkaptein Torgeir Bjarmann. Han som skulle holde hodet kaldt, misset på den siste straffen. Og skapte nye frustrasjoner på Åråsen.

Lillestrøm har brukt siste spilleminutt til å kapre viktige poeng i årets Tippeliga. I går var det Kanarifuglene som sovnet rett før det var over. Den sjansen benyttet Strindheim til å sende LSK ut av cupen før den er skikkelig i gang.

- Vi har bare oss selv å takke, sier LSK-trener Arne Erlandsen til Dagbladet.

Fungerte ikke

Tippeliga-laget ledet 2- 0 snaue ti minutter ut i andre omgang, men lot Strindheim komme tilbake. Og Erlandsens gutter hadde føringen 3- 2 til minuttet gjensto.

- Vi hadde sjanser nok til å avgjøre kampen både på 2- 0 og på 3- 2. Men i dag hadde vi ikke marginene på vår side. Vi fikk det rett og slett ikke til, vi fungerte ikke som lag, innrømmer Erlandsen.

- Kjedelig med et sånt tap, når dere endelig har fått orden på rekkene i serien?

- Klart det er surt, men vi må leve med det. Noe av det sjarmerende med den norske cupen, er at de antatt beste lagene taper for de små i blant. I dag gikk det dessverre ut over oss.

Ut av hodet

Nå er Arne Erlandsen mest opptatt av å få Strindheim-kampen ut av sitt eget og spillernes hode.

- Ingen ting blir fortere historie enn en fotball-kamp. Vi skal komme oss over dette, og der har vi i støtteapparatet en viktig jobb å gjøre.

- Et tap som dette svir mer for spillerne enn for oss, sier Erlandsen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer