Bjarmann tilbudt drømmejobben

Lillestrøm-kaptein Torgeir Bjarmann har fått jobbtilbudet som gjør at han sannsynligvis velger å fortsette på Åråsen resten av karrieren: En jobb på linje med den sportsdirektør Rune Bratseth har i Rosenborg.

Den råsterke midtstopperen blir Bosman-spiller etter sesongen og har tidligere vært helt klar på at han ønsker å runde av karrieren med noen år i utlandet.

Men nå er han ikke så sikker lenger.

- Nå som jeg er blitt 32 år er jobbtilbud etter karrieren vel så viktig som hva jeg tjener på å spille. Derfor er det veldig fristende å takke ja til fortsatt LSK-spill, for så å gå over i en slik jobb, sier Torgeir Bjarmann til Dagbladet.

Han er økonomiutdannet og ser på jobbmuligheten som en glimrende måte å få brukt utdannelsen.

Kjøp og salg

- Jeg synes det er spennende med kjøp og salg av spillere. Og i løpet av alle årene i LSK vet jeg en del om hvilke spillertyper som passer i klubben. Jeg vet ikke helt hva stillingen til Bratseth i RBK innebærer. Men det ser ut til å være en fin jobb..., smiler Bjarmann.

Forsvarsklippen er nå inne i sin 13. strake LSK-sesong - og er på mange måter klubbens hjerte og sjel. Hans posisjon i Åråsen-klubben er så sterk at han selv står fritt til å velge hvor mange år til han ønsker å spille - før han skifter til dress.

Kontinuitet

LSK-trener Arne Erlandsen tror en lukrativ kontrakt og jobben i LSKs sportslige apparat er nok til å beholde Bjarmann i klubben.

- Det er viktig for oss å beholde Bjarmann. Han er en samlende person både på og utenfor banen. Og med sine mange år i LSK representerer han en kontinuitet vi ønsker i klubben.

Kneblet Helstad

I går var det eliteseriens toppscorer, Thorstein Helstad, sin tur til å bli kneblet av eliteseriens gjerrigste midtstopperpar - som gjennom hele sesongen kun har sluppet inn åtte baklengs.

- Dette var vår beste kamp i år, og nå får vi betalt for at vi trente knallhardt i EM-pausen. Faktisk så hardt at en del av spillerne syntes det var i det meste laget. Men nå skjønner de nok at hardkjøret ikke har vært for å være jævlige, smiler en godt fornøyd Arne Erlandsen.

LIKER SEG: For fjerde år på rad banket Lillestrøm Brann i Bergen. Og kaptein Torgeir Bjarmann liker seg nok.