Bjarmann ute seks til åtte uker

- Jeg spiller garantert ikke før etter ferien, sier LSK-kaptein Torgeir Bjarmann. Dermed er det full krise hos fjorårets sølvvinner.

Da kaptein Bjarmann måtte kaste inn håndkleet, forsto alle i LSK-leiren at det var alvor. Han legger seg ikke ned for syns skyld.

- Seks til åtte uker, kanskje mer, sier LSK-veteranen som er helt sikker i sin sak.

- Ja, dette var omtrent den samme skaden jeg fikk i vinter. Jeg kjente med én gang at det var alvorlig da jeg ble taklet på standbeinet og vrei ankelen. Jeg håper selvsagt å være klar igjen til første kamp etter ferien, men er slett ikke sikker, sier Bjarmann som igjen var sitt lags bestemann inntil han ble båret av banen. Dermed er sju av LSKs førstelagsspillere satt ut av spill.

- Vi kan ikke oppføre oss som i dag hvis vi har tenkt å vinne fotballkamper. Sogndal tok oss på vår styrke, innsats og fysikk. Og dette kan ikke et LSK-mannskap være bekjent av, mener Torgeir Bjarmann. Han mener at situasjonen da Håvard Flo knuste Baron i en luftduell var et glimrende bilde på kampen.

- Det var ikke Emilles feil at vi tapte, men dette sier alt om kampen, og vår innsats.

Arne Erlandsen var heller ikke nådig i sin kritikk av dem som kunne spille i går.

- Vi ble altfor pinglete. All ære til Sogndal. De var som forventet. Men vi ble alt- for redde etter at de utliknet og kom inn i kampen. Redde spillere gjør feil, sier Erlandsen.

KRISE: Kaptein Torgeir Bjarmann er sistemann på LSKs lange skadeliste.