Bjarmann vil hjelpe LSK

Lillestrøm-legenden Torgeir Bjarmann la opp etter 3-0-seieren over Lyn, men åpner for å hjelpe laget i sitt hjerte også neste sesong.

- Jeg har spilt min siste kamp, var Bjarmanns første kommentar etter sin 306. eliteseriekamp i løpet av 16 sesonger med Lillestrøm.

Men så åpnet han døren lite grann på gløtt for et comeback neste sesong.

- Jeg har en avtale med Lillestrøm om at Arne (Erlandsen) kan ringe meg i mars måned hvis de da ikke har nok spillere, sa Bjarmann, som fra nyåret skal ut i sivil jobb.

- Men nå har jeg dratt lasset gjennom mange LSK-kriser, så nå må spillere som Frode Kippe og Arild Sundgot ta det sportslige ansvaret ute på banen, sa stopperveteranen.

Erlandsen fornøyd

Bjarmann har alltid vært lojal mot Lillestrøm, selv om det ikke er blitt noen trofeer.

Lillestrøm endte på 7. plass, samme plassering som i fjor.

- Jeg er bra fornøyd med plasseringen, selv om ledelsen i klubben ikke er det, sa trener Arne Erlandsen.

- Man må huske på at vi har måttet klare oss uten Uwe Rösler. Vi la ambisjonene ut fra en kampklar Rösler, sa Erlandsen.

Lyn berget plassen i eliteserien allerede i forrige runde, og hadde lite å spille for i en heller betydningsløs kamp på landslagsarenaen. Det bar vertene preg av.

- Kampen ble som forventet. Vi har trent dårlig den siste uka. Luften gikk ut av ballongen etter at vi avgjorde sist, sa Lyns spillende trener Tommy Berntsen.

Strand best

- Det nytter ikke å gi 80 prosent mot et så godt lag som Lillestrøm, sa Berntsen, som overtok ansvaret etter Teitur Thordarson og Sture Fladmark og klarte jobben med å holde Lyn i eliteserien.

Pål Strand scoret to av Lillestrøms mål og var banens beste. Strand ordnet 1-0 etter 33 minutter, og satte også inn 3-0-målet etter 74 minutter. Arild Sundgot scoret 2-0-målet etter 67 minutter foran 3439 tilskuere.

- Den største forskjellen mellom lagene i dag var at vi scoret på sjansene våre, mens Lyn ikke gjorde det, sa Arne Erlandsen.

(NTB)