Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bjarnason blir i Brann

Ønsket av Steinar Nilsen.

STABIL MANN: Ólafur Örn Bjarnason setter inn 1-0 til Brann på straffespark under eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Bodø Glimt. Han har spilt 26 av 27 seriekamper i år. Foto:  Marit Hommedal  / SCANPIX
STABIL MANN: Ólafur Örn Bjarnason setter inn 1-0 til Brann på straffespark under eliteseriekampen i fotball mellom Brann og Bodø Glimt. Han har spilt 26 av 27 seriekamper i år. Foto: Marit Hommedal / SCANPIX Vis mer

|||(Dagbladet.no): Den 34 år gamle islendingen Olafur Örn Bjarnason forsvinner ikke fra Bergen. Mange trodde årets sesong var den siste, men han har nå forlenget ut 2010-sesongen, skriver Brann på sin hjemmeside.

198 kamper
Bjarnason har hatt fast plass på Brann-laget og har startet alle seriekampene unntatt den forrige mot Tromsø, da han var skadd. Før dagens trening fortalte sportslig leder Roald Bruun-Hanssen den gode nyheten og fikk applaus fra spillerne.

- Jeg skal stå på i sesongoppkjøringen, gå inn i en ny sesong med samme innstilling og jeg vil gjøre det vanskelig for Steinar (Nilsen) å ta ut laget til neste år, lover Bjarnason.

Islendingen har 198 obligatoriske kamper for Brann, han kom til klubben foran 2004-sesongen og er en av klubbens mestvinnende med både cuptriumf og sølv og gull i serien.

— Han har vært en stabil spiller for oss i mange år og selv om han er blitt litt eldre så har han mye å gi på banen. Vi er glad for å Olli med videre, sier Bruun-Hanssen til Brann.no.

Skal bli trener
I tillegg til ett år til som spiller, skal Bjarnason ta trenerkurs og hjelpe til med å trene yngre lag i bergensklubben.

— Men jeg ønsker å ta trenerutdannelsen min enda lengre og da er Brann et fint sted å starte. Jeg ser frem til å bli kjent med de yngre spillerne i klubben og det skal bli godt å komme i gang og få litt hjelp fra de andre trenerne i utviklingsavdelingen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling