FERDIG I VIKING: Bjarne Berntsen (midten) slutter i Viking. Her tar Vikings trener Åge Hareide (til h.) og assistentrener Svein Fjælberg (med ryggen til).
Foto: Tor Yttri / Scanpix
FERDIG I VIKING: Bjarne Berntsen (midten) slutter i Viking. Her tar Vikings trener Åge Hareide (til h.) og assistentrener Svein Fjælberg (med ryggen til). Foto: Tor Yttri / ScanpixVis mer

Bjarne Berntsen slutter i Viking

Blir visepresident i NFF.

Bjarne Berntsen blir visepresident i Norges Fotballforbund. Han gir seg som klubbdirektør i Viking, skriver Stavanger Aftenblad.

- Dette har jeg ingen kommentar til, sier Berntsen til aftenbladet.no.

Valgkomiteen i Norsk Toppfotball har innstilt Viking-direktøren som visepresident til forbundsstyret i Norges Fotballforbund. Han erstatter også Einar Schulz som styreleder i Norsk Toppfotball.

Det ligger ikke noen automatikk at styrelederen i Norsk Toppfotball blir visepresident, men det har vært praksis de siste periodene. Aftenbladet skriver at de vet at Berntsen allerede har informert Vikings styreleder Ole Rugland om avgjørelsen.

Det er ikke mulig å sitte både som visepresident og være ansatt i en klubb. Berntsen velges på fotballtinget 2.-4. mars.

(NTB)