- Bjarne har forandret seg

Bjarne Berntsen har allerede en ny lederstil. Det mener i alle fall spillerne som ble igjen på landslaget etter Røa-opprøret.

VALLHALL (Dagbladet.no): • Norge A- Norge U 5-1.

Bjarne Berntsen signaliserte et oppgjør med egen lederstil etter at Røa-jentene forlot landslaget. Forandringen fryder allerede.

- Han har vist mer positivitet, vært mer ydmyk og lytter mer på oss spillere nå, sier Melissa Wiik til Dagbladet.

De siste dagene har damelandslaget vært samlet i Oslo. Der ble samlingen i går avsluttet med treningskamp og en evaluering av sesongen. Dette var første gang laget var samlet etter spilleropprøret. Wiiks synspunkt får også støtte fra Solveig Gulbrandsen.

- Jeg syns helt klart at lederstilen har forandret seg og det gjelder hele trenerteamet. Det har vært kjempestemning de siste dagene, selv om det er klart det er mer trykkende når vi er samlet en måned i Kina, sier Gulbrandsen.

Bjarne Berntsen var i går rolig på benken og ropte stadig ut skryt til spillerne under kampen.

- Jeg prøver og forbedre meg hele tiden. Det har vært mye smil, glede og latter disse dagene, sier Bjarne Berntsen.

Han holder fortsatt døra vid åpen for at Røa-jentene kan komme tilbake på landslaget.

ENDRET STIL: Landslagsspiss Melissa Wiik er blant dem som mener at Bjarne Berntsen har endret lederstil i det siste. Her er hun flankert av Berntsen (t.v.) og kjæresten Peter Kovacs etter treningskamp mot U-landslaget i Valhall torsdag. Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet.no
ENDRET STIL: Landslagsspiss Melissa Wiik er blant dem som mener at Bjarne Berntsen har endret lederstil i det siste. Her er hun flankert av Berntsen (t.v.) og kjæresten Peter Kovacs etter treningskamp mot U-landslaget i Valhall torsdag. Foto: Arnt E. Folvik/Dagbladet.no Vis mer
- Bjarne har forandret seg