Bjarne Riis legger lista skyhøyt

Vil vinne i Frankrike, Italia og Spania.

Kurt Asle Arvesens sjef i det danske sykkellaget CSC, Bjarne Riis, håper laget hans gjør rent bord i årets sykkelsesong.

CSC-sjefen mener han har ryttere i stallen som kan vinne alle de tre store etapperittetene: Giro d\'\'Italia, Tour de France og Vuelta a Espana – Italia, Frankrike og Spania Rundt.

Ivan Basso satser på å vinne de to første. Mannen som ble nummer to i fjorårets Tour de France, og som måtte bryte i Italia på grunn av omgangssyke, har kapasiteten som skal til. I Spania skal forhåpentlig Carlos Sastre levere varene for det danske laget.

Til CSC-rytternes fordel teller det naturligvis at vinnerne av fjorårets ritt i Frankrike og Spania er borte. Lance Armstrong la opp etter sin sjuende strake Tour de France-seier, mens Spania-mester Roberto Heras er tatt i doping.

– Vi går for å vinne alle de tre store – og i tillegg noen klassikere. Vi vil vinne alle løp vi klarer å kare til oss, sier Bjarne Riis til BT.

(ANB)

VIL VINNE ALT: Bjarne Riis forventer mye av Kurt-Asle Arvesen og resten av CSC-laget i den kommende sesongen. Foto: Scanpix
VIL VINNE ALT: Bjarne Riis forventer mye av Kurt-Asle Arvesen og resten av CSC-laget i den kommende sesongen. Foto: Scanpix Vis mer