Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bjarte kan miste RBK-kampen

Vikings Bjarte Lunde Aarsheim er usikker til toppkampen mot Rosenborg på søndag. Han sto over gårsdagens treningskamp.

I går spilte Viking oppvisningskamp mot Karmøy. Det endte med 9-1-seier. Trener Benny Lennartsson brukte kampen til å teste ut spillevarianter som kan bli aktuelle mot Rosenborg på søndag.

- Bjarte Lunde Aarsheim er fortsatt usikker, og da var det greit å få prøvd ut midtbanevarianter. I tillegg kan Ben Wright med sin fart være en mulighet mot Norges beste lag, sier Lennartsson til Stavanger Aftenblad.

Han spilte med Wright og Erik Nevland på topp. Morten Berre var flyttet ned på kanten, mens Erik Fuglestad spilte en omgang som sentral midtbane.

Bjarte Lunde Aarsheim er ikke kvitt ankelplagene.

- Problemet er at hevelsen ikke får tid nok til å gå ned med trening hver dag. For å prøve å være klar til søndagens viktige kamp mot Rosenborg valgte jeg å stå over, sier Aarsheim.

(Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling