Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Myrhol akuttinnlagt og operert på grunn av tarminfeksjon

Bjarte Myrhol akuttinnlagt

- Vi føler med Bjarte og familien, som har vært igjennom mye de siste månedene.

INNLAGT PÅ AKUTTEN: Bjarte Myrhol ble i går operert på grunn av en alvorlig tarminfeksjon. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
INNLAGT PÅ AKUTTEN: Bjarte Myrhol ble i går operert på grunn av en alvorlig tarminfeksjon. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

Norges landslagskaptein Bjarte Myrhol ble onsdag akuttinnlagt og operert. Det skriver Myrhols danske klubb Skjern Håndbold i en pressemelding.

Det hele skyldes en alvorlig tarminfeksjon, beskrevet som et hull på tarmen, kalt diverticulitis på fagspråket.

Myrhol har over en lengre periode slitt med infeksjon i tarmene.

- Føler med Bjarte og familien

Dette er andre gang på fire måneder at Myrhol blir akuttinnlagt.

- Vi føler med Bjarte og familien, som har vært igjennom mye de siste månedene. Vi vet ikke mye på nåværende tidspunkt annet enn at vi kommer til å savne ham utrolig mye, sier Skjerns styreforman Carsten Thygesen i en pressemelding.

- Alle i og rundt Skjern håndball sender familien de beste tanker og håper at vi snart får vår kaptein tilbake på håndballbanen.

EM i fare

Den norske håndballstjerna er ute på ubestemt tid fra håndballarenaen.

Myrhol har bidratt sterkt til å få Norge til VM-finalen to ganger. Norge er sammen med Sverige og Østrig verter for EM i januar, men det er foreløpig uvisst om Myrhol kan delta der.

- Det viktige for Bjarte nå er å få den beste behandlingen og oppfølgingen. Vi kommer til å holde løpende kontakt med ham og Skjern i tiden som kommer. Samtidig vil vi nå ønske ham riktig god bedring, sier landslagssjef Christian Berge til handball.no.

EM spilles i perioden 10. til 26. januar 2020.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media