Bjarte starter - Eirik vrakes

ULLEVAAL (Dagbladet.no): Landslagets siste trening før møtet med Hviterussland tyder på at Eirik Bakke vrakes og Bjarte Lunde Aarsheim får sjansen. Se laget!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Under formiddagens nettmøte med Dagbladet.no hadde Viking-kapteinen liten tro på en startplass i morgen. Det forandret seg etter at 26-åringen fikk spille venstre indreløper under hele innkjøringen av midbanefemmeren - og imponerte med innsats og løpsvillighet.

- Jeg legger ikke så mye vekt på treninga. Men jeg føler meg kanskje litt mer aktuell nå, sier Bjarte til Dagbladet.no.

Leeds' Eirik Bakke spilte indreløper mot Ukraina, men ut i fra treninga i dag ser det ut som han først og fremst er aktuell som en utfordrer til Trond Andersen sentralt.

Strand ut

Mye tyder på at landslagssjef Semb gjør enda en endring på laget i morgen. Dersom Thorstein Helstads rygg holder spiller han mest sannsynlig på venstrekanten. Ut går Roar Strand.

- Det gjorde veldig vondt på slutten av treninga. Jeg har lyst til å være 100 prosent hvis jeg skal spille, og det var jeg ikke i dag, sier Helstad.

Seinere i ettermiddag skal Brann-spissens rygg røngtenfotograferes. Resultatene kommer ikke før etter kampen, og i mellomtida prøver Helstad med akupunktur.

- Jeg er veldig stiv nederst i korsryggen, sier Helstad.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer