Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Bjerknes på gli etter Marken-sølv

- Det er klart gledelige prestasjoner som den Ingeborg Helen Marken sto for i dag teller når jeg skal ta den endelige beslutningen om jeg fortsetter i alpinlaget eller ikke, sa sjefen for kvinnealpinistene, John Arne Bjerknes, etter Markens flotte andreplass i verdenscupfinalen i utfor.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sjefen for kvinnelaget de siste tre sesongene teller på knappene om han skal fortsette eller ikke. Foreløpig sier han til NTB at han vil vente til etter verdenscupfinalene i Sierra Nevada før han gir endelig beskjed.

Det er ikke til å komme fra at han står foran et vanskelig valg etter den beste sesongen norske kvinnelige alpinister har prestert noensinne. Og fortsatt er det ikke over, for de beste kvinneøvelsene står igjen i Sierra Nevada.

Fikk til alt

Fredag og lørdag skal jentene kjøre slalåm og storslalåm. Det er nettopp i disse disiplinene det har gått best i vinter, med Trine Bakke og Andrine Flemmen på topp.

Den norske treneren Bødvar Bjerke var også strålende fornøyd etter Markens andreplass.

- Plutselig fikk hun til alt det vi har terpet på tidligere denne sesongen. I dag var det full klaff, men det er kanskje ikke så rart. Ingeborg Helen Marken er god på litt løs snø, som det var her. Dessuten er hun veldig god til å gli, sa Bødvar Bjerke.

(NTB)